Преминете към основното съдържание
Creed Acqua Fiorentina парфюмна вода за жени
Creed Acqua Fiorentina парфюмна вода за жени
Creed Acqua Fiorentina парфюмна вода за жени
глава
ябълка, слива
сърце
бергамот, круша, лимон, роза
база
сандалово дърво, кедър
Вид ароматПлодови, Цветни

Acqua Fiorentina е цитрусов плодов аромат за жени от уникална, луксозна, династична и частно притежавана марка нишови парфюми Creed. Марката Creed, освен с изключителната традиция, предавана от баща на син още от 1760 г. и с емблематичната история (над 250 години създаване на необикновени аромати за кралското семейство и други взискателни клиенти с изтънчен вкус) се гордее също с използването на древна техника за обработка на скъпоценни материали, избрани за производството на нейните ненадминати парфюми. Парфюмната вода Creed Acqua Fiorentina предлага свеж аромат, вдъхновен от изкуството на Ренесанса и културата на 15-ти век във Флоренция.

Creed Acqua Fiorentina е резултат от съвместните усилия на Olivier Creed, водещ дизайнер на аромати от династията Creed от шестото поколение и Erwin Creed от седмото поколение. Тази плодово-цветна парфюмна вода е създадена от суровини, произхождащи от флорентинските овощни градини и паркове. Парфюмната композиция Creed Acqua Fiorentina се отваря в главата от акорди на сладки сливи и ябълки. В сърцето замирисва на роза, карамфил, бергамот и лимон и топло очарователната основа се състои от нотки на вирджински кедър, сандалово дърво и бял грейпфрут. Общият аромат на парфюмната вода Acqua Fiorentina зашеметяващо свързва цитрусови, плодови и дървесни нотки с лесно и ненатрапчиво сладки и свежи аспекти и прекрасно докосване на аромат на кралицата на цветята - розата.

Съблазнителен и силно женствен, ароматът на парфюмната вода Creed Acqua Fiorentina предлага свежест, елегантност и не й липсва и фина съблазнителност. Acqua Fiorentina е много приятна за носене и не действа твърде силно или дразнещо, което я прави идеален аксесоар за жените, които искат да миришат хубаво през целия ден, за всякакъв повод. Завинаги ще спечели сърцата на жените, които обичат цитрусови плодови аромати с едно докосване на интригуващ аромат на дърво. Това трябва да опита също всяка жена, която може да оцени реалното качество, заложено на многогодишна традиция.

Освен със завладяващите аромати, всички парфюми с марка Creed привличат също със своята изключителна и елегантна опаковка. Очарователният светъл флакон Acqua Fiorentina в ренесансов стил допълва нежно действащата бяла кутийка. Опитайте парфюмната вода от изключителната династична марка с известна история и ще се влюбите в хармоничния, свеж и елегантен в същото време завладяващ аромат, вдъхновен от завладяващата ренесансова Флоренция.

Creed Acqua Fiorentina - привлекателен, хармоничен, свеж и елегантен аромат, вдъхновен от изкуството и културата на 15-ти век в Италия.

CreedAcqua Fiorentina парфюмна вода за жени

2×
Безплатна доставка
75 мл.
414,00лв.

в наличност повече от 5 бр. | 552,00лв. / 100 мл., вкл. ДДС | Код: CRE0093

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

1
СПИДИ
вторник 28.05.2024 г.
Лично получаване
понеделник 27.05.2024 г.