ChanelRouge Allure Velvet кадифено червило с матиращ ефект

3×
Chanel Rouge Allure Velvet кадифено червило с матиращ ефект
Chanel Rouge Allure Velvet кадифено червило с матиращ ефект

Не вярвате, че матовото червило може да бъде и удобно? Кадифеното червило с матов ефект Chanel Rouge Allure Velvet е интензивно пигментирано и в същото време се усеща приятно върху устните като втора кожа. Матовият и въпреки това озаряващ ефект изглежда луксозно и перфектно подчертава както дневния, така и вечерния грим.

Характеристики:

  • за матови устни без изсушаване
  • създава ефект, подобен на кадифе
  • интензивно пигментирано
  • има приятна текстура
  • нанася се удобно

Съставки:

  • ултранежни цветни пигменти – с висока концентрация за интензивен цветен резултат
  • пудрени микрогранули и перлени частички – за матов, но в същото време озарен вид, напомнящ кадифе
  • силиконови микрогранули и дериват от масло от жожоба – изглаждат повърхността на устните

Начин на употреба:
Нанесете червилото директно върху устните или първо ги очертайте с контуриращ молив в същия цвят и след това с помощта на четка попълнете контурите с червило.

Характеристика

Цвят
винен
Ефект
матов

Основателката на марката Chanel, наричана „Кралица на модата“, Gabrielle Bonheur Chanel (Габриел Боньор Шанел), е родена през 1883 год. в градчето Сомюр в западна Франция. Тя завладява света на модата от Париж с прогресивния дизайн на своите костюми с панталони и поли.

Coco Chanel (Коко Шанел) започва като певица в бар, откъдето и получава своя псевдоним. Още през 1912 год. тя отваря своя първи салон и скоро става известна модeн дизайнер. В средата на 20-ти век тя определя тенденциите на висшата мода и марката Chanel се носи от знаменитости като Жаклин Кенеди и Грейс Кели.

Не след дълго Г. Б. Шанел разширява своя интерес и в областта на козметиката и парфюмерията. Първият парфюм Chanel е лансиран на пазара още през 1921 год. и това е легендарният Chanel N° 5, който е един от най-известните и най-продаваните аромати въобще. Днес спокойно можем да назовем като култови уханията Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport и Chanel Gabrielle.