Celine Dion

Парфюми Celine Dion | Свързването на звездите от шоубизнеса със света на парфюмите е често срещано явление.

 

Не прави изключение и известната канадски певица, изпълнител на незабравимия хит от филма „Титаник“, Селин Дион. Защитена с договор със Coty Inc. тя започва да завладява пазара на ароматите през 2004 г. със своя първи парфюм Celine Dion Notes.

Парфюмите Celine Dion са честни, както самата певица. Характеризират се с отличителни хармонични аромати, които покриват спектъра от леки цветни аромати, до най-греещите ориенталски композиции. Към първоначалното решение на Селин Дион да предложи своята марка на широк кръг потребителки, е приспособена и много изгодната цена. Срещу достъпна инвестиция клиентите получават изключително качествен, красиво опакован парфюм, който могат успешно да ползват през деня и за специални поводи. На дамските парфюми Celine Dion не липсва фантазия, чар и обаяние и затова стават успешни и популярни сред жените от всички възрасти и социално положение.

В парфюмите Celine Dion сякаш се отразяват нейният живот и девиз, че пречките могат и трябва да се преодоляват. Селин е родена в многочислено семейство с ниски доходи, където обаче, любовта към музиката е нормална част от живота. Съдбовна за нея става срещата с продуцента Рене Анжелил, който става неин партньор в работата, а по-късно и личен.

Едно от неотдавнашните постижения на Céline Dion е модерният цветен плодов аромат Celine Dion Signature. Парфюмът отдава почит на всички харизматични, очарователни жени със здраво самочувствие и голяма жизнена енергия. Ароматът се отваря с искрящите тонове на ледени круши, сочни сливи и свежи, сочни ябълки. Следва цветното сърце с брилянтна мимоза и опияняващ жасмин. Същността на изисканата чувствена жена се довършва от богат кехлибар и топъл мускус. 

В предлаганите дамски парфюми Celine Dion ще намерите още много популярни аромати, като Celine Dion Chic, Celine Dion Pure Brilliance и Celine Dion Sensational. Парфюмите Celine Dion са за жените, които желаят да са в центъра на вниманието, но едновременно изглеждат много естествено, изискано и уравновесено. Ароматите са затворени в атрактивни флакони, които изразяват тяхната привлекателност. Парфюмите Celine Dion приемат вашата женственост и надеждно ви подкрепят във всичко, което правите.

пълен текст скрий текста

За съжаление в момента нямаме в наличност никакви продукти на марка Celine Dion.