Cartier L'Envol, парфюмна вода за мъже 100 мл. сменяема | notino.bg

Cartier L'Envol

парфюмна вода за мъже 100 мл. сменяема

Cartier L'Envol парфюмна вода за мъже 100 мл. сменяема
Cartier L'Envol парфюмна вода за мъже 100 мл. сменяема
Cartier L'Envol парфюмна вода за мъже 100 мл. сменяема
Cartier L'Envol парфюмна вода за мъже 100 мл. сменяема
Cartier L'Envol парфюмна вода за мъже 100 мл. сменяема
Cartier L'Envol парфюмна вода за мъже 100 мл. сменяема
Безплатна доставка
100 мл.
120,90лв.

Код: CAR1169 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
още утре вторник, 21.08.2018 г.

Информация за парфюма Cartier L'Envol

Парфюмната вода Cartier L'Envol е неустоимо ухание с уникален аромат, което ще ви съпътства през целия ден.

  • ориенталски аромат
  • за модерен самоуверен мъж
  • за обичайно носене, но и за специални поводи

Състав

композиция
гуаяк, мед, мускус, пачули
Вид аромат
Дървесни, Ориенталски

За марката Cartier

Парфюми Cartier | Cartier със сигурност не се нуждае от дълго представяне. Това е една от най-известните бижутерийни къщи на света. Малцина обаче знаят, че освен луксозни колиета, часовници, пръстени и т.н., тя продава и козметика.
Тази френска марка е основана през 1847 г. от Луи-Франсоа Картие и е ориентирана към най-взискателните потребители, които търсят наистина ексклузивни стоки и са готови да заплатят астрономически суми за тях. Бижута от Cartier са украсявали и красят не само много известни артисти и певци, но и членовете на кралските семейства. Покупката на парфюми Cartier определено няма да ви разори. Точно обратното - тяхната цена е изненадващо ниска.
Същото обаче не може да се каже за флаконите Cartier, които се появиха на пазара още няколко десетилетия преди първите два аромата (Must de Cartier и Santos de Cartier). Тези възхитителни флакони са украсени с чисто злато и скъпоценни камъни и обикновените смъртни в никакъв случай не могат да си ги позволят.
Cartier се гордее с това, че като един от много малкото производители на козметика има своя собствен парфюмерист - славната Матилде Лорен. Тя систематично подбира най-редките и най-качествените съставки и създава от тях истински произведения на изкуството като Cartier L'Heure Vertueuse III, Cartier Baiser Volé, Cartier de Lune и други. Заслужава да се отбележи, че също разработва парфюми по така наричаната „поръчка“, което е дейност екстремно трудна по отношение на търпение и време.
Някои от ароматите Cartier са остри, други обратно - сладки. Всеки от тях обаче е пълен с необуздана страст. Всъщност, наименованието на горе посочения Baiser Volé може да се преведе като „открадната целувка“. Искате ли да изразите своя чар и чувственост Cartier несъмнено е правилният избор за вас!
Марката Cartier със сигурност ще привлече всички, които на се страхуват да изразяват своите емоции, искат да опитат парфюми от гениалната Матилде Лорен, търсят ексклузивна, но и финансово достъпна парфюмерия.

Menu