Calvin Klein Eternity Summer 2019 парфюмна вода за жени

Calvin Klein Eternity Summer 2019 парфюмна вода за жени
Calvin Klein Eternity Summer 2019 парфюмна вода за жени
100 мл.

Код: CAK14977 | Този продукт не е в наличност

Описание Calvin Klein Eternity Summer 2019
Състав

Още с първото вдишване дамската тоалетна вода Calvin Klein Eternity Summer 2019 ще ви пренесе на нажежен пясъчен плаж, обливан от хладните морски вълни.

  • освежаващ цветно-воден аромат
  • за жените, вярващи във волната елегантност
  • идеална за през деня в топло време

Съставки на аромата
Върховите нотки учудват със сочността си – в тях се съчетават плодови нюанси на сладка круша, диня и мандарина. След това към тях се присъединяват ухания на цветя – божур, зюмбюл и водна лилия, които придават на тоалетната вода изразена женственост и елегантност. Базовите нотки на аромата Calvin Klein Eternity Summer 2019 комбинират сандалово дърво, мускус и акорд на амбра, придаващи на съчетанието дълбочина и щипка неустоима чувственост.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
круша, мандарина, диня
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
зюмбюл, лилия, божур
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, сандалово дърво, кехлибар
Вид аромат
Цветни, Водни

За марката Calvin Klein

Марката е основана през 1968 година от Calvin Klein (Келвин Клайн) с неговия бизнес партньор Barry Schwartz (Бари Шварц). През 80-те години Calvin Klein превръща обикновените дънки в дизайнерски атрибут на всеки гардероб, когато започва да бродира своето име на задния им джоб.

Чистите линии и простият стил на марката Calvin Klein са добре известни. Това важи и за парфюмите Calvin Klein, които са емблематични не само поради незаменимите ароматни композиции, но и съвършения дизайн.
Първите аромати възникват в края на 70-те години и до днес отразяват духа на времето, в което са сътворени.

В началото на 90-те години на пазара са представени революционните аромати Obsession и Eternity, които се превръщат в легенди и окончателно утвърждават позицията на Calvin Klein в света на парфюмите. Ароматите Calvin Klein се раждат в сътрудничество с водещи парфюмеристи от целия свят и под закрилата на една от най-големите водещи козметични компании Coty.

Оценка Calvin Klein Eternity Summer 2019