Calvin Klein Eternity Flame for Men тоалетна вода за мъже

Calvin Klein Eternity Flame for Men тоалетна вода за мъже
Calvin Klein Eternity Flame for Men тоалетна вода за мъже
Препоръчителна цена на дребно
139,00лв.

Спестете 48%
100 мл.
72,20лв.

Код: CAK12245 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Информация за парфюма Calvin Klein Eternity Flame for Men
Състав

Мъжката тоалетна вода Calvin Klein Eternity Flame for Men е въплъщение на неустоимата страст. Символизира грееща възбуда и чувствена любов.

  • ориенталски фужерен аромат
  • за привлекателния мъж
  • подходяща през деня, но и вечер

Съставки на аромата
Връхните акорди ви посрещат със свеж сладникав аромат на ананас, който след малко в сърцето се допълва от ароматична вейка розмарин. Базовите нотки на тази тоалетна вода са смес от грееща смола лабданум и кожа, която придава на композицията животинско отражение и магнетична привлекателност.

История на аромата
Линията Eternity на марката Calvin Klein е история за любовта във всички нейни форми. Линията Eternity Flame от 2019 година разказва за пареща страст, преданост и жадуване, на които може само да се подчините.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
ананас
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
розмарин
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кехлибар, кожа, лабданум
Вид аромат
Ориенталски

За марката Calvin Klein

Марката е основана през 1968 година от Calvin Klein (Келвин Клайн) с неговия бизнес партньор Barry Schwartz (Бари Шварц). През 80-те години Calvin Klein превръща обикновените дънки в дизайнерски атрибут на всеки гардероб, когато започва да бродира своето име на задния им джоб.

Чистите линии и простият стил на марката Calvin Klein са добре известни. Това важи и за парфюмите Calvin Klein, които са емблематични не само поради незаменимите ароматни композиции, но и съвършения дизайн.
Първите аромати възникват в края на 70-те години и до днес отразяват духа на времето, в което са сътворени.

В началото на 90-те години на пазара са представени революционните аромати Obsession и Eternity, които се превръщат в легенди и окончателно утвърждават позицията на Calvin Klein в света на парфюмите. Ароматите Calvin Klein се раждат в сътрудничество с водещи парфюмеристи от целия свят и под закрилата на една от най-големите водещи козметични компании Coty.

Оценка Calvin Klein Eternity Flame for Men