Calvin Klein Eternity Eau Fresh парфюмна вода за жени

Calvin Klein Eternity Eau Fresh парфюмна вода за жени
Calvin Klein Eternity Eau Fresh парфюмна вода за жени
100 мл.
178,00лв.

Код: CAK17340 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
понеделник 8.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 8.03.2021 г.

Информация за парфюма Calvin Klein Eternity Eau Fresh
Състав

Дамската Парфюмната вода Calvin Klein Eternity Eau Fresh ще ви накара да почувствате красотата, свежестта и аромата на цветята, които ви омагьосват при разходка в цветни градини. Нейната деликатна ароматна композиция, в която се отразяват романтиката и спонтанността на природата, е ода за вечната любов.

  • цветен аромат с плодови и водни нотки
  • представен заедно с мъжкия аромат Calvin Klein Eternity for Men Cologne
  • пуснат на пазара през 2020 г.

Съставки на аромата
Уводните нотки принадлежат на деликатна сочна круша, която постепенно преминава в сияен, упоителен и богат аромат на жасмин. След това идва ред на една чисто женска съставка – божура. Финалът е под знака на меките нотки на амбра и дърво, с които ароматът придобива младежки, енергичен заряд.

История на аромата
Ароматът Calvin Klein Eternity Eau Fresh е съвременна и олекотена интерпретация на култовия Calvin Klein Eternity. Двете авторки на парфюма се вдъхновяват от свежестта, царяща в цветните градини и грациозните извивки, които се появяват върху идеално гладката морска повърхност. Елегантната форма на флакона е същата като при предходния аромат Eternity, а нежният розов цвят на тоалетната вода означава игривост и женственост.

На фона на аромата и в кампанията му се разиграва историята на една влюбена двойка, свързана от години с истинска любов. Ролите играят моделът Кристи Търлингтън Бърнс и съпругът ѝ. Нея можехме да видим в кампанията на Calvin Klein Eternity още през 1988 г.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
божур
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
круша
Вид аромат
Плодови, Цветни, Водни

За марката Calvin Klein

Марката е основана през 1968 година от Calvin Klein (Келвин Клайн) с неговия бизнес партньор Barry Schwartz (Бари Шварц). През 80-те години Calvin Klein превръща обикновените дънки в дизайнерски атрибут на всеки гардероб, когато започва да бродира своето име на задния им джоб.

Чистите линии и простият стил на марката Calvin Klein са добре известни. Това важи и за парфюмите Calvin Klein, които са емблематични не само поради незаменимите ароматни композиции, но и съвършения дизайн.
Първите аромати възникват в края на 70-те години и до днес отразяват духа на времето, в което са сътворени.

В началото на 90-те години на пазара са представени революционните аромати Obsession и Eternity, които се превръщат в легенди и окончателно утвърждават позицията на Calvin Klein в света на парфюмите. Ароматите Calvin Klein се раждат в сътрудничество с водещи парфюмеристи от целия свят и под закрилата на една от най-големите водещи козметични компании Coty.

Оценка Calvin Klein Eternity Eau Fresh