Calvin Klein Eternity Air парфюмна вода за жени

Calvin Klein Eternity Air парфюмна вода за жени
Calvin Klein Eternity Air парфюмна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
179,00лв.

Спестете 49%
100 мл.
90,80лв.

Код: CAK9102 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 4.03.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 4.03.2021 г.

Информация за парфюма Calvin Klein Eternity Air
Състав

Дамската парфюмна вода Eternity Air на марката Calvin Klein е като дълбоко вдишване на свеж пролетен въздух. Тя е израз на чистата радост от живота и любовта, която няма граници.

  • цветно-плодов аромат
  • за романтичната модерна жена
  • подходящ за дневно носене, предимно в топло време

Съставки на аромата
В увода на аромата се преплита сладък грейпфрут и червен касис със свежите нотки на кристално чист въздух. След това се проявява сърцето, сътворено от нежните божур и момина сълза и непреодолимо сладката круша. Базата на цялостната композиция е смесица на греещото кедрово дърво, амбра и мускус, които изграждат силно съблазнителен и привлекателен аромат.

История на аромата
Тази парфюмна вода е искрящо свежа интерпретация на легендарния аромат Eternity. Подобно на нейната предшественица, и Eternity Air е разказ за дълбока и всеотдайна любов. Нежният и елегантен аромат е представен на пазара през 2018 година.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
въздушни нотки, грейпфрут, касис
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
круша, момина сълза, божур
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
амбра, кедър, мускус
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Calvin Klein

Марката е основана през 1968 година от Calvin Klein (Келвин Клайн) с неговия бизнес партньор Barry Schwartz (Бари Шварц). През 80-те години Calvin Klein превръща обикновените дънки в дизайнерски атрибут на всеки гардероб, когато започва да бродира своето име на задния им джоб.

Чистите линии и простият стил на марката Calvin Klein са добре известни. Това важи и за парфюмите Calvin Klein, които са емблематични не само поради незаменимите ароматни композиции, но и съвършения дизайн.
Първите аромати възникват в края на 70-те години и до днес отразяват духа на времето, в което са сътворени.

В началото на 90-те години на пазара са представени революционните аромати Obsession и Eternity, които се превръщат в легенди и окончателно утвърждават позицията на Calvin Klein в света на парфюмите. Ароматите Calvin Klein се раждат в сътрудничество с водещи парфюмеристи от целия свят и под закрилата на една от най-големите водещи козметични компании Coty.

Оценка Calvin Klein Eternity Air