Calvin Klein CK One Summer 2021 тоалетна вода унисекс

Calvin Klein CK One Summer 2021 тоалетна вода унисекс
Calvin Klein CK One Summer 2021 тоалетна вода унисекс
Ново
100 мл.
94,00лв.

Код: CAK17415 | В наличност
1
СПИДИ
четвъртък 15.04.2021 г.
Еконт
четвъртък 15.04.2021 г.

Описание Calvin Klein CK One Summer 2021
Състав

Лято… какво ще кажете за нещо ново като преживяване? Или направо бягство в света на фантазията, където не е нужно да срещате Фата Моргана. Унисекс тоалетната вода Calvin Klein CK One Summer 2021 обаче е съвсем реална – истински оазис за сетивата ви. От първо вдишване и от пръв поглед.

  • лимитирана лятна серия на емблематичния аромат Calvin Klein CK One Summer
  • част от цитрусовото ароматично ухание са и тематични стикери
  • флаконът на аромата за 2021 г. е създаден в сътрудничество с артиста Mishko

Съставки на аромата
Веднага след вдишване ви освежава комбинацията от нотки на грейпфрут и мандарина, съпровождани от воден акорд. След миг се разнася пикантно ухание на ревен, диня и мащерка. Композицията завършва като се слива с чист, чувствен аромат на амброксан, допълнен от мирис на кора от праскова и дърво.

История на аромата
Артистът с псевдоним Mishko е известен с творбите си, за които се вдъхновява както от реалния, така и от сюрреалистичния свят. Резултатът са изключителни, уникални на пръв поглед произведения. Такъв е и ароматът Calvin Klein CK One Summer 2021, дизайнът на който е дело на Mishko.

Електриковосиният флакон е декориран с деформиран текст, символизиращ размазаната визия на реалността като резултат от изпепеляващото слънце. Свежият цитрусов аромат вътре се превръща в перфектно освежаване за сетивата в горещите летни дни.

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца.

Запалим.

Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
водни нотки, лимон, грейпфрут
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
диня, евкалипт, ревен
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
амброксан, праскова
Вид аромат
Цитрусови, Водни, Дървесни

За марката Calvin Klein

Марката е основана през 1968 година от Calvin Klein (Келвин Клайн) с неговия бизнес партньор Barry Schwartz (Бари Шварц). През 80-те години Calvin Klein превръща обикновените дънки в дизайнерски атрибут на всеки гардероб, когато започва да бродира своето име на задния им джоб.

Чистите линии и простият стил на марката Calvin Klein са добре известни. Това важи и за парфюмите Calvin Klein, които са емблематични не само поради незаменимите ароматни композиции, но и съвършения дизайн.
Първите аромати възникват в края на 70-те години и до днес отразяват духа на времето, в което са сътворени.

В началото на 90-те години на пазара са представени революционните аромати Obsession и Eternity, които се превръщат в легенди и окончателно утвърждават позицията на Calvin Klein в света на парфюмите. Ароматите Calvin Klein се раждат в сътрудничество с водещи парфюмеристи от целия свят и под закрилата на една от най-големите водещи козметични компании Coty.

Оценка Calvin Klein CK One Summer 2021