Calvin Klein CK One Platinum Edition тоалетна вода унисекс

2×
Calvin Klein CK One Platinum Edition тоалетна вода унисекс
Calvin Klein CK One Platinum Edition тоалетна вода унисекс
50 мл.

Код: CAK12234 | Този продукт не е в наличност

Описание Calvin Klein CK One Platinum Edition
Състав

Тоалетната вода CK One Platinum Edition на марката Calvin Klein е сътворена за всеки, който не се примирява с житейските правила и се води само от собствения си инстинкт. Тази модерна интерпретация на легендарния унисекс аромат CK One е представена на пазара през 2018 година.

  • ароматичен дървесен аромат
  • за неконвенционални жени и мъже
  • подходяща предимно за деня

Съставки на аромата
Уводът на тоалетната вода принадлежи на сочните тонове на зелени ябълки Granny Smith, които допълват ароматичен кардамон и алдехиди. Пикантното сърце съчетава есенции на грееща канела, розов пипер и тайнствена лавандула. Ароматната композиция CK One Platinum Edition се завършва от база от ветивер и нежно кашмирено дърво, съпровождани от акорд на кехлибар.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
алдехиди, ябълка Грени Смит, кардамон
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
канела, розов пипер, лавандула
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кашмирено дърво, ветивер, кехлибар
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Calvin Klein

Марката е основана през 1968 година от Calvin Klein (Келвин Клайн) с неговия бизнес партньор Barry Schwartz (Бари Шварц). През 80-те години Calvin Klein превръща обикновените дънки в дизайнерски атрибут на всеки гардероб, когато започва да бродира своето име на задния им джоб.

Чистите линии и простият стил на марката Calvin Klein са добре известни. Това важи и за парфюмите Calvin Klein, които са емблематични не само поради незаменимите ароматни композиции, но и съвършения дизайн.
Първите аромати възникват в края на 70-те години и до днес отразяват духа на времето, в което са сътворени.

В началото на 90-те години на пазара са представени революционните аромати Obsession и Eternity, които се превръщат в легенди и окончателно утвърждават позицията на Calvin Klein в света на парфюмите. Ароматите Calvin Klein се раждат в сътрудничество с водещи парфюмеристи от целия свят и под закрилата на една от най-големите водещи козметични компании Coty.

Оценка Calvin Klein CK One Platinum Edition2