Calvin KleinCK One Collector´s Edition 2020 тоалетна вода унисекс

Calvin Klein CK One Collector´s Edition 2020 тоалетна вода унисекс
Calvin Klein CK One Collector´s Edition 2020 тоалетна вода унисекс
100 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: CAK17245

Обгърнете се с ухание, придаващо прекрасно настроение през целия ден! Унисекс тоалетната вода Calvin Klein CK One Collector´s Edition 2020 е израз на оптимизъм и усещане за пълно щастие.

  • ароматично ухание с билкови нотки
  • цитрусов аромат
  • свеж аромат, идеален за по-топло време
  • дизайнерски флакон
  • унисекс – за мъже и за жени

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
кардамон, папая, бергамот, ананас
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
зелен чай, Бяла роза, теменуга, индийско орехче
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, кехлибар
Вид аромат
Цитрусови, Ароматни

Марката е основана през 1968 година от Calvin Klein (Келвин Клайн) с неговия бизнес партньор Barry Schwartz (Бари Шварц). През 80-те години Calvin Klein превръща обикновените дънки в дизайнерски атрибут на всеки гардероб, когато започва да бродира своето име на задния им джоб.

Чистите линии и простият стил на марката Calvin Klein са добре известни. Това важи и за парфюмите Calvin Klein, които са емблематични не само поради незаменимите ароматни композиции, но и съвършения дизайн.
Първите аромати възникват в края на 70-те години и до днес отразяват духа на времето, в което са сътворени.

В началото на 90-те години на пазара са представени революционните аромати Obsession и Eternity, които се превръщат в легенди и окончателно утвърждават позицията на Calvin Klein в света на парфюмите. Ароматите Calvin Klein се раждат в сътрудничество с водещи парфюмеристи от целия свят и под закрилата на една от най-големите водещи козметични компании Coty.