Bvlgari Splendida Patchouli Tentation парфюмна вода за жени

Bvlgari Splendida Patchouli Tentation парфюмна вода за жени
Bvlgari Splendida Patchouli Tentation парфюмна вода за жени
50 мл.

Код: BVL07522 | Този продукт не е в наличност

Описание Bvlgari Splendida Patchouli Tentation
Състав

Изберете аромат, с чиято помощ никога няма да останете незабелязана. Дамската парфюмна вода Bvlgari Splendida Patchouli Tentation е олицетворение на лукса и уникалността, а обмислената ѝ до детайли ароматна композиция ще зарадва и най-претенциозните.

  • пудрен аромат
  • шипров аромат
  • цветен аромат
  • дървесен аромат
  • мускусен аромат
  • неостаряващ елегантен аромат за любителите на класиката
  • уникален аромат за специални поводи

Важни предупреждения

Запалим.

Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
пачули, бяла праскова
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
пачули, перуника
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
пачули, бял мускус
Вид аромат
Зелени, Шипрови, Дървесни, мускусен

За марката Bvlgari

Ароматите Bvlgari са истинско бижу в парфюмерията. Те са смесица между скъпоценност и ухание, отразяваща величието и очарованието на Средиземноморието. Тази италианска марка се отличава с новаторския си дух, с усещането за величие и майсторска работа с цветовете.

Марката Bvlgari води началото си от „вечния“ Рим, където е създадена през далечната 1884 г. В началото фирмата се занимава с бижута, а по-късно и с часовници. Първият парфюм Bvlgari излиза на бял свят през 1992 г. Оттогава луксозната марка създава серия успешни колекции, сред които Omnia, Man, Goldea и Splendida.

Парфюмите Bvlgari са израз на вдъхновението от особеностите на различните места по света и биоразнообразието. Те се изработват от най-добрите парфюмеристи в света, а флаконите са същински бижута.

Посланието на марката Bvlgari е да споделяме радостта от изработката на естествени скъпоценности.

Оценка Bvlgari Splendida Patchouli Tentation