Bvlgari Splendida Jasmin Noir парфюмна вода за жени

Bvlgari Splendida Jasmin Noir парфюмна вода за жени
Bvlgari Splendida Jasmin Noir парфюмна вода за жени
50 мл.
111,30лв.

Код: BVL3440 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 1.03.2021 г.

Информация за парфюма Bvlgari Splendida Jasmin Noir
Състав

Bvlgari Splendida Jasmin Noir е разкошна парфюмна вода, която олицетворява двойнствения характер и чистотата на възвишения жасмин.

  • изразителен цветен аромат
  • за елегантната жена
  • подходяща за вечерно носене

Съставки на аромата
В увода ще усетите очарователния аромат на разцъфнала гардения и освежаващи зелени нотки. В сърцето на парфюмната вода доминира жасмин, допълнен с кремав аромат на бадеми. На финала сетивата ви ще завладее топлото кашмирово дърво и екзотичното пачули.

История на аромата
Парфюмната вода е част от колекцията Bvlgari Splendida, която представя най-благородните цветя, използвани в парфюмерията. Ароматът Splendida Jasmin Noir е създаден през 2017 г. под ръководството на дизайнерката Софи Лабе (Sophie Labbe).

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
гардения
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кашмеран
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Bvlgari

Ароматите Bvlgari са истинско бижу в парфюмерията. Те са смесица между скъпоценност и ухание, отразяваща величието и очарованието на Средиземноморието. Тази италианска марка се отличава с новаторския си дух, с усещането за величие и майсторска работа с цветовете.

Марката Bvlgari води началото си от „вечния“ Рим, където е създадена през далечната 1884 г. В началото фирмата се занимава с бижута, а по-късно и с часовници. Първият парфюм Bvlgari излиза на бял свят през 1992 г. Оттогава луксозната марка създава серия успешни колекции, сред които Omnia, Man, Goldea и Splendida.

Парфюмите Bvlgari са израз на вдъхновението от особеностите на различните места по света и биоразнообразието. Те се изработват от най-добрите парфюмеристи в света, а флаконите са същински бижута.

Посланието на марката Bvlgari е да споделяме радостта от изработката на естествени скъпоценности.

Оценка Bvlgari Splendida Jasmin Noir