Bvlgari Petits Et Mamans тоалетна вода унисекс

1×
Bvlgari Petits Et Mamans тоалетна вода унисекс
Bvlgari Petits Et Mamans тоалетна вода унисекс
100 мл.

Код: BVL0167 | Този продукт не е в наличност

Информация за парфюма Bvlgari Petits Et Mamans
Състав

Bvlgari Petits Et Mamans е чист флорално-плодов аромат с нежни мотиви на вкусен чай. Посетете света на хармонията, където се съчетава красотата с вкусните нотки на лайка, която превръща парфюма Petits Et Mamans в истинско бижу между ароматите. Обвийте се с прозрачния воал на цветя и вкусни плодове, чиито акорди са толкова нежни, че ще ви погалят като докосването на любим човек. Парфюмът Bvlgari е предназначен за чисти души, които вярват в чудеса и обичат нежните аромати, напомнящи детска пудра.


В увода се прекрасно смесват хармоничните есенции на сладка мандарина и петигрейн. В сърцевината на парфюма се крият акорди на ирис и бяла праскова, която е омекотена от чая от лайка. Семплата нотка на ванилия ароматизира цялата кожа с нежен аромат и ще глези сетивата ви приятно дълъг период от време.

Бижутерската фирма Bvlgari постепенно разшири предложението си и с отлични парфюми.  Днес, нейните аромати принадлежат сред най-доброто на пазара. Любимата съставка на парфюмите Bvlgari е чаят във всичките му форми. Неговия благоприятен ефект върху човешкото тяло и мисъл са отдавна доказани. Това превръща ароматите на марката Bvlgari в истински бижута. Също така и прелестните флакони подсказват за бижутерските корени на тази световноизвестна марка. Парфюмът Bvlgari Petits Et Mamans е въплъщение на хармония.  Толкова чист и нежен аромат, който със сигурност би се харесал и на децата.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
олио от бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
бяла праскова
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ирис
Вид аромат
Цветни

За марката Bvlgari

Ароматите Bvlgari са истинско бижу в парфюмерията. Те са смесица между скъпоценност и ухание, отразяваща величието и очарованието на Средиземноморието. Тази италианска марка се отличава с новаторския си дух, с усещането за величие и майсторска работа с цветовете.

Марката Bvlgari води началото си от „вечния“ Рим, където е създадена през далечната 1884 г. В началото фирмата се занимава с бижута, а по-късно и с часовници. Първият парфюм Bvlgari излиза на бял свят през 1992 г. Оттогава луксозната марка създава серия успешни колекции, сред които Omnia, Man, Goldea и Splendida.

Парфюмите Bvlgari са израз на вдъхновението от особеностите на различните места по света и биоразнообразието. Те се изработват от най-добрите парфюмеристи в света, а флаконите са същински бижута.

Посланието на марката Bvlgari е да споделяме радостта от изработката на естествени скъпоценности.

Оценка Bvlgari Petits Et Mamans1