Bvlgari Man in Black парфюмна вода за мъже

16×
Bvlgari Man in Black парфюмна вода за мъже
Bvlgari Man in Black парфюмна вода за мъже
100 мл.
126,80лв.

Код: BVL1197 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 4.03.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 4.03.2021 г.

Информация за парфюма Bvlgari Man in Black
Състав

Затворете очите си и си представете нотки вкусен ром, качествен тютюн и контрастни акорди на романтични цветя. Така ухае тайнствената парфюмна вода за мъже Bvlgari Man in Black, която съчетава силата на природата и чувствеността. Ароматната композиция е вдъхновена от мита за раждането на бога на земята Вулкан, чиято сила ще усетите в парфюмната вода. Загадъчният и съблазнителен аромат ще ви превърне в доблестен герой и елегантен мъж, който ще изпъкне във всяка компания.

  • ориенталски цветен аромат с нетрадиционни нотки на ром и тютюн
  • за харизматичния съвременен мъж
  • аромат, идеален за по-хладните дни и вечери

Съставки на аромата
В началото на ароматната композиция сетивата ви ще бъдат омагьосани от аромата на ром и качествен тютюн. Те са последвани от мъжкото ухание на кожа, чувствения флорален аромат на тубероза и сладникавите тонове на ирис. В края ще усетите екзотичен тонка боба, топло дърво гуаяк и бензоа.

История на аромата
Мъжественият аромат Man In Black на световноизвестната марка Bvlgari е дело на майстора на парфюми Алберто Морияс (Alberto Morillas). Парфюмната вода е представена през 2014 г. като продължение на аромата Bvlgari Man от 2010 г.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
подправки
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
тубероза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
бензоин
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Bvlgari

Ароматите Bvlgari са истинско бижу в парфюмерията. Те са смесица между скъпоценност и ухание, отразяваща величието и очарованието на Средиземноморието. Тази италианска марка се отличава с новаторския си дух, с усещането за величие и майсторска работа с цветовете.

Марката Bvlgari води началото си от „вечния“ Рим, където е създадена през далечната 1884 г. В началото фирмата се занимава с бижута, а по-късно и с часовници. Първият парфюм Bvlgari излиза на бял свят през 1992 г. Оттогава луксозната марка създава серия успешни колекции, сред които Omnia, Man, Goldea и Splendida.

Парфюмите Bvlgari са израз на вдъхновението от особеностите на различните места по света и биоразнообразието. Те се изработват от най-добрите парфюмеристи в света, а флаконите са същински бижута.

Посланието на марката Bvlgari е да споделяме радостта от изработката на естествени скъпоценности.

Оценка Bvlgari Man in Black16