Bvlgari Man in Black

парфюмна вода за мъже 100 мл.

11×
Bvlgari Man in Black парфюмна вода за мъже 100 мл.
Bvlgari Man in Black парфюмна вода за мъже 100 мл.
Bvlgari Man in Black парфюмна вода за мъже 100 мл.
Bvlgari Man in Black парфюмна вода за мъже 100 мл.
205,00лв.

Спестете 47%
100 мл.
108,30лв.

Код: BVL1197 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
петък 31.05.2019 г.
Bvlgari Man in Black
100 мл. | 108,30лв.

Информация за парфюма Bvlgari Man in Black

Bvlgari Man In Black е парфюмна вода за мъже, зад чието създаване стои митичният Бог на земята, поне по отношение на ароматните съставки. Ароматът е провъзгласен за сладка композиция , изпълнена с пикантни и топли тонове и е предназначен за харизматични и модерни хора, които имат свой собствен стил.

Парфюмна вода за мъже Bvlgari Man In Black се представя основно с дръзкия си полъх.Интензивните съставки като кожа, кехлибар и подправки са ясно доказателство. Мистериозната и съблазнителна свежест ще ви превърне в герой и елегант, отличаващ се в обществото.

Флаконът на парфюмната вода за мъже Bvlgari Man In Black е в черен цвят. Под капачката от елегантност се крие бижу ,което ще изпълни вашето сърце. Насладете се на силата на аромата, на оригиналните и запомнящи се съставки, в които вашето тяло ще бъде обгърнато изцяло!

Състав

глава
ром, тютюн
сърце
ирис, кожа, тубероза
база
бензоин, гуаяк, зърна от тонка
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Bvlgari

Парфюми Bvlgari | "Булгари", основана през 1884 година в Рим, е луксозна модна марка с ясен италиански почерк. "Булгари" е вдъхновена от красотата на гръцкото и римското изкуство, което впечатлява нейния основател Сотирио Булгари.  Първият магазин  "Булгари" е отворен в Рим.  Парфюмите на "Булгари" се появяват през  1993 година. Те се харесват много и жънат голям успех, а серията Eau Parfumée au Thé Vert става голям хит.  В момента е популярна колекцията Bvlgari Omnia .

Оценка Bvlgari Man in Black

Добавяне на ново мнение

5.0
11 оценка
9
2
дизайн на флакона
трайност на аромата
интензивност
общо впечатление