BrushArtFace Basic прецизна гъбичка за фон дьо тен

4×
BrushArt Face Basic прецизна гъбичка за фон дьо тен
BrushArt Face Basic прецизна гъбичка за фон дьо тен
Безплатна доставка
6,80лв.

В наличност | Код: BRU03930
1
Еконт
вторник 7.12.2021 г.
Лично получаване
вторник 7.12.2021 г.

Запознайте се с новия си задължителен бюти продукт, който ще се погрижи лицето ви винаги да е с перфектен грим. Гъбичката за фон дьо тен BrushArt Face е толкова мека и с идеален размер, че гримирането с нея ще се отдаде и на начинаещите, и на напредналите любителки на разкрасяването.

Капковидната форма на гъбичката значително улеснява нанасянето. С широката част перфектно разпределяте фон дьо тен върху по-големи повърхности по лицето, скосената с връх накрая е страхотна за детайли, като например зоната под очите. Нанасянето на фон дьо тен не трябва да ви затруднява. С тази гъбичка ще се справите като професионалист.

Характеристики:

  • гъбичка за лесно и бързо нанасяне на фон дьо тен и други продукти за красота
  • не образува петна и разпределя фон дьо тена добре върху кожата
  • гъбичката е достатъчно мека и при нанасяне е приятна за кожата
  • капковидната форма улеснява нанасянето по цялото лице
  • гъбичката работи ефективно с продукта и не го разхищава напразно

Начин на употреба:
Преди всяко използване намокряйте гъбичката BrushArt и изстисквайте излишната вода. Разнасяйте фон дьо тена до постигане на желания резултат от центъра на лицето в посока навън. След всяка употреба я измивайте с вода и подходящ почистващ продукт и я оставяйте да изсъхне.

Нова, младежка марка, която задава тенденциите в аксесоарите за грим, грижа за коса и стайлинг. Под марката BrushArt ще намерите четки за коса, четки за грим и грижа за тях. Също така козметични чантички със супер свеж дизайн и най-различни аксесоари. Накратко, всичко от което има нужда истинското IT момиче!

Сред бестселърите безспорно са гребените с влакна от четина на глиган. Не можете да си представите какъв е блясъкът, който придават на косата след разресване! За бързо нанасяне на фон дьо тен има неустоими гъбички. С нищо друго няма да постигнете толкова естествен финиш, както с тях.

BrushArt ще впечатли и любителките на четките за грим. BrushArt влакната са съвършено меки и осигуряват безупречно гримиране. А четките, заедно с козметичната чантичка, са перфектни за подарък. По-малките дами ще се влюбят в детските козметични чантички, фибичките и ластичетата. Те могат щадящо да укротят нежната детска коса, а освен това са толкова сладки!

Това е BrushArt – качествени аксесоари на приемлива цена, с модерен дизайн, който ще превърне ритуалите за красота в забавление.