BrushArt Cartoon Collection извивачка за мигли

BrushArt Cartoon Collection извивачка за мигли
BrushArt Cartoon Collection извивачка за мигли
23,00лв.

Код: BRU03714 | В наличност
1
Подарък за вас
С покупката на продукти BrushArt над 20 лв. ще получите безплатна гъба с формата на капка.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Описание на продукта BrushArt Cartoon Collection

Дори най-луксозната спирала не би ви осигурила обещания ефект, без това малко метално чудо. Уред за извиване на мигли BrushArt Cartoon Collection за секунди ще повдигне и извие миглите ви. Допълнете колекцията си аксесоари за разкрасяване с този модерен, блестящ уред, за да постигнете визията, за която винаги сте мечтали.

Характеристики:

  • семпло, но ефективно средство за повдигане на мигли
  • нежно оформя миглите, преди да нанесете спирала
  • улеснява последващото нанасяне на спирала
  • след употребата на уреда и нанасяне на грим очите изглеждат по-големи
  • миглите са видимо по-дълги и гъсти

Материал:

  • корпус на уреда – въглеродна стомана
  • гумена вложка

Начин на употреба:
Отворете уреда и стиснете с него горните мигли за 3 секунди. След това освободете. Може да извиете и отделни снопове от миглите.

За марката BrushArt

Нова, младежка марка, която задава тенденциите в аксесоарите за грим, грижа за коса и стайлинг. Под марката BrushArt ще намерите четки за коса, четки за грим и грижа за тях. Също така козметични чантички със супер свеж дизайн и най-различни аксесоари. Накратко, всичко от което има нужда истинското IT момиче!

Сред бестселърите безспорно са гребените с влакна от четина на глиган. Не можете да си представите какъв е блясъкът, който придават на косата след разресване! За бързо нанасяне на фон дьо тен има неустоими гъбички. С нищо друго няма да постигнете толкова естествен финиш, както с тях.

BrushArt ще впечатли и любителките на четките за грим. BrushArt влакната са съвършено меки и осигуряват безупречно гримиране. А четките, заедно с козметичната чантичка, са перфектни за подарък. По-малките дами ще се влюбят в детските козметични чантички, фибичките и ластичетата. Те могат щадящо да укротят нежната детска коса, а освен това са толкова сладки!

Това е BrushArt – качествени аксесоари на приемлива цена, с модерен дизайн, който ще превърне ритуалите за красота в забавление.

Оценка BrushArt Cartoon Collection