BrushArt Basic Pink четка за нанасяне на сенки за очи

BrushArt Basic Pink четка за нанасяне на сенки за очи
BrushArt Basic Pink четка за нанасяне на сенки за очи
четка за нанасяне на сенки за очи

Код: BRU1068 | Този продукт не е в наличност

Описание BrushArt Basic Pink

Плоската оцветяваща четка Brush Art Basic Pink е много гъсто покрита с фини къси синтетични косми, които винаги събират оптималното количество пигмент. Нейната заоблена форма е подходяща за смесване на цветовете и разнасяне на очните линии с голяма прецизност. Тази четка позволява прецизно гримиране и нанасяне на сенките за очи по протежение на линията на миглите, създаване на ефекта опушени очи. Можете също да я използвате за сухо и мокро приложение, за пудрови и кремообразни сенки за очи. Оцветяващата четка BrushArt Basic Pink е подходяща дори и за нанасяне на продукти върху веждите. Ще ви помогне да създадете неограничен брой ефекти, независимо дали просто искате да нанесете сенки за очи по класически начин или да следвате тенденциите на модния подиум. 

Съвети за създаване на опушен вид: нанесете по оцветяващата четка BrushArt Basic Pink много тъмни сенки за очи и начертайте линия по протежение на горните мигли или направете линията с молив. След това притиснете четката малко към ръба на линията и разнесете по посока към очната дъга и почти до веждите. За да се подчертае външния ъгъл на окото, нанесете тъмни очни сенки и разнесете. За още по-изразен ефект можете нежно да разнесете линията и по протежение на външната част на долния клепач. 

Космите на четката са изработени от висококачествени синтетични влакна. Четките от колекцията BrushArt Basic Pink са подходящи и за кожа, която е алергична към естествени косми. 

Как да се грижим за четките BrushArt? Ако използвате четката BrushArt всеки ден, препоръчваме тя да се мие веднъж седмично. Натрийте четката в хладка вода с мек сапун или продукт, който е предназначен за тази цел. Опитайте се да избегнете металните части и дръжката. Ако в четката е насъбран много устойчив грим, можете да добавите сода към шампоана. Оставете четката да се накисва за известно време и след това я изплакнете с течаща вода докато течащата вода стане напълно чиста. Нежно отстранете останалата вода от космите на четката и ги оформете в първоначалното състояние. Оставете да изсъхне естествено в хоризонтално или вертикално положение с влакната надолу. Правилната грижа ще удължи живота на вашите четки и ще гарантира правилното нанасяне на грима. 

За марката BrushArt

Нова, младежка марка, която задава тенденциите в аксесоарите за грим, грижа за коса и стайлинг. Под марката BrushArt ще намерите четки за коса, четки за грим и грижа за тях. Също така козметични чантички със супер свеж дизайн и най-различни аксесоари. Накратко, всичко от което има нужда истинското IT момиче!

Сред бестселърите безспорно са гребените с влакна от четина на глиган. Не можете да си представите какъв е блясъкът, който придават на косата след разресване! За бързо нанасяне на фон дьо тен има неустоими гъбички. С нищо друго няма да постигнете толкова естествен финиш, както с тях.

BrushArt ще впечатли и любителките на четките за грим. BrushArt влакната са съвършено меки и осигуряват безупречно гримиране. А четките, заедно с козметичната чантичка, са перфектни за подарък. По-малките дами ще се влюбят в детските козметични чантички, фибичките и ластичетата. Те могат щадящо да укротят нежната детска коса, а освен това са толкова сладки!

Това е BrushArt – качествени аксесоари на приемлива цена, с модерен дизайн, който ще превърне ритуалите за красота в забавление.

Оценка BrushArt Basic Pink