Боя за коса L’Oréal Paris и L’Oréal Professionnel

Най-продавани

Бои за коса L’Oréal

Заложете на високото качество, което Ви предлагат доказаните бои за коса L’Oréal Professionnel и L’Oréal Paris.

Можете да избирате от широка гама бои за коса, които няма да Ви подведат. Търсите ли обезцветител за коса, перманентна или временна боя, или активираща емулсия? Боите за коса L’Oréal са гаранция за блестяща и фина коса в най-различни нюанси.

Няма значение дали търсите начин да прикриете посивяла коса или искате промяна и опитване на по-необикновен цвят. Боите за коса L’Oréal ще помогнат и за „просто“ освежаване на Вашия естествен цвят на косата.

Как да ползваме боя за коса L’Oréal

И при боядисване с доказана боя не забравяйте теста за чувствителност и избегнете възможната алергична реакция. Нанесете върху кожата зад ухото малко количество боя и изчакайте приблизително 48 часа.

Докато изчаквате резултата от теста можете да си подготвите практични принадлежности, които ще улеснят боядисването: кърпа за покриване на рамената, предпазни ръкавици и крем за лице. С него ще отстраните по-добре боята за коса L’Oréal от кожата на лицето.

Пожелайте си цялостна грижа и опитайте и други продукти L’Oréal! Последващата качествена грижа за боядисана коса поддържа красотата й за дълго време.