L’Oréal Paris Excellence Creme боя за коса

5×
L’Oréal Paris Excellence Creme боя за коса
L’Oréal Paris Excellence Creme боя за коса
Препоръчителна цена на дребно
12,50лв.

Спестете 16%
10,40лв.
цвят 01 Lightest Natural Blonde
BLACK
FRIDAY
Допълнителна отстъпка от 20% с код SUMMER
Въведете кода в кошницата.
Отстъпката не важи за продукти на промоция или в разпродажба.
BLACK
FRIDAY
Код: LOR1090 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 26.07.2021 г.
Лично получаване
понеделник 26.07.2021 г.

Описание L’Oréal Paris Excellence Creme
Характеристика

Превърнете боядисването на косата в ритуал за грижа. Боята за коса L’Oréal Paris Excellence Creme успява да защити косата не само по време на боядисването, но и преди него и 8 седмици след него. Част от опаковката, освен крема за оцветяване, е и шампоан, който се грижи за чувствителната кожа на главата, и ненатоварваща маска за здрава на вид и сияйна коса. Благодарение на тази комплексна грижа косата ви ще блести като току що боядисана дори и няколко седмици след употреба.

Характеристики:

  • перманентната боя за 100% покритие на побеляла коса
  • приложеният шампоан нежно отстранява замърсяванията, омекотява и прояснява цвета
  • леката, ненатоварваща маска подхранва косата интензивно
  • със свеж аромат

Съставки:

  • комплекс Pro-Keratin – защитава косата при боядисване

Начин за нанасяне:
Смесете добре съдържанието на окислителя, за да получите хомогенна смес. За нанасяне можете да изберете и апликатор гребен. Той се плъзга леко по косата и е идеален за средно дълга или дълга коса.
Начинът на нанасяне и времето за действие се различават в зависимост от това, каква е разликата между първоначалния цвят на косата ви и този, който искате да получите.

Изстискайте цялото съдържание на тубата в шишето с окислителя. Поставете приставката за нанасяне и разклатете добре, за да се получи хомогенна смес. За нанасяне можете да изберете и апликатор гребен, който леко се плъзга по косата. Приложеният балсам за коса за след боядисване е предназначен за повече от едно ползване. Спазвайте инструкциите, които са приложени към продукта.

Подробни инструкции

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Начин На Употреба
Боядисване на косата в домашни условия
Цветове бои за коса
рус

За марката L’Oréal Paris

Козметика L´Oréal Paris | L´Oréal Paris е с голяма вероятност най известната френска и световна марка на козметика. Нейната история се пише от 1907, когато младият хемик Eugéne Schueller открива препарат за оцветяване на коса. Този продукт който отначало небил много интересен дава импулс за много други тестове в хиляди лаборатории които идват с подобрени и все нови продукти.  L´Oréal Paris разширява своите центрове из няколко световни големи градове. Днес може да си представиме под марката L´Oréal Paris кремове за тяло, продукти за коса, парфюми но също така и макиажи и други продукти.

Оценка L’Oréal Paris Excellence Creme