L’Oréal Paris Casting Creme Gloss

боя за коса

10×
L’Oréal Paris Casting Creme Gloss боя за коса
L’Oréal Paris Casting Creme Gloss боя за коса
L’Oréal Paris Casting Creme Gloss боя за коса
L’Oréal Paris Casting Creme Gloss боя за коса
L’Oréal Paris Casting Creme Gloss боя за коса
L’Oréal Paris Casting Creme Gloss боя за коса
L’Oréal Paris Casting Creme Gloss боя за коса
L’Oréal Paris Casting Creme Gloss боя за коса
L’Oréal Paris Casting Creme Gloss боя за коса
L’Oréal Paris Casting Creme Gloss боя за коса
L’Oréal Paris Casting Creme Gloss боя за коса
L’Oréal Paris Casting Creme Gloss боя за коса
L’Oréal Paris Casting Creme Gloss боя за коса
L’Oréal Paris Casting Creme Gloss боя за коса
L’Oréal Paris Casting Creme Gloss боя за коса
L’Oréal Paris Casting Creme Gloss боя за коса
Код: LOR0961 | Повече от 20 бр. са в наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

бр
Подарък за вас
15% намаление на всички продукти за грижа за косата. Промоцията важи само до неделя.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда, 23.01.2019 г.
L’Oréal Paris Casting Creme Gloss
цвят 600 Light Brown | 9,00лв.

Информация за козметиката L’Oréal Paris Casting Creme Gloss

Описание:
L'Oréal Paris Casting Crème Gloss е нежна боя за коса без амоняк. Тя Ви дава оптимално покритие на сивата коса и я прави брилянтно блестяща. Цветът е достъпен в много естествени нюанси, за постигане на перфектен ефект до 8 седмици. Косата Ви ще бъде изсветлена с 1 тон и с нюанси  Glossy Blonds до 2 тона. Боята Casting Crème Gloss не съдържа амоняк  и е подходяща за първо боядисване на косата. Тя е обогатена с комплексна грижа, която не уврежда косата и и придава мекота и блясък. Поглезете косата си с боята Casting Creme Gloss by L'Oréal Paris, която може да бъде използвана в домашни условия с резултати с професионално качество.

Ефекти:

  • нежно боядисва косата без амоняк
  • 70%  покритие на белите коси
  • естествени нюанси
  • издържа до 8 седмици

Състав:

  • Комплексна грижа за нежна и блестяща коса

Как се прилага:
Подготовка:
Сложете кърпа около раменетe си, за да предпазите дрехите. Използвайте ръкавици. Отворете бутилката с оцветителя и изсипете цялото съдържание в апликатора. Махнете капчката на апликатора и я разклатете силно. Отвъртете капачката веднага след смесване за да се избегне пропукване и увреждане на бутилката.

Вариант 1: За естествена коса 
За естествена или за коса, която не е била боядисвана повече от 3 месеца. Преди нанасяне, навлажнете косата, без да я измивате. Нанесете върху цялата коса. Нанесете сместа първо върху корените. Разделете косата на малки части и използвайте върха на апликатора. След това, разнесете по цялата коса, включително и краищата. Неизползваната смес изсипете в канала. Оставете за 20 минути. Този сив цвят се нужаде от 5 минути повече време. Когато косата Ви е била къдрена в рамките на 1 седмица оставете само за 15 минути.

Вариант  2: Коса, която е била боядисвана в рамките на 3 месеца.
За коса, която е била боядисвана в рамките на 3 месеца.
Преди нанасяне намокрете косата си, без да я измивате. Леко я подсушете. Нанесете върху корените и леко масажирайте. Оставете за 15 минути. За боядисване на сивите коси, оставете за още 5 минути.  Когато косата Ви е била къдрена в рамките на 1 седмица оставете само за 10 минути. След това нанесете по цялата дължина на косата. Използвайте цлята смес от тубата. Масажирайте добре, така че цвета да се разнесе навсякъде. Оставете за 5 минути.

Изплакване и финална грижа:
Изплакнете обилно с хладка вода, докато тя стане бистра. Разстелете балсама по цялата коса и масажирайте нежно. Оставете за 2 минути и след това изплакнете обилно. Запазете останалата част от балсама, като го използвате при следващи нанасяния.

Съвет за перфектен резултат
Намокрете косата си преди нанасяне. Опростете нанасянето и осигурете наситен цвят на косата си. Нанесете малко количество от овлажняващия крем върху кожата на главата и така ще предотвратите оцветяване. Свалете всички бижута, по този начин ще ги предотвратите от замърсяване. Преди да изплакнете косата, масажирайте с малко количество топла вода, така че цветът да бъде нанесен по цялата дължина на косата. След това изплакнете със студена вода, така че косата Ви да получи максимален блясък. Използвайте продуктите от L'Oreal Paris, които са специално създадени за боядисана коса и осигуряват дълготраен блясък. Aко имате различни цветове на косата и искате да я уеднаквите , използвайте нюанс, който е близък до Вашия естествен цвят

Инстукции за безопасност: Прочетете преди употреба
Този продукт не е предназначен за използване от лица под 16 години.
Тест за алергия, трябва да се направи 48 часа преди нанасянето на боята дори и ако косата Ви вече е била боядисвана.
Важно: боята може да причини алергична реакция, която в някои редки случай може да бъде много тежка. За да намалите риска от такава реакция, от съществено значение е да следвате предпазните мерки по-долу:  Временните татуировки, могат да повишат риска от алергия.
Не използвайте ако: имате обрив на лицето или чувствителен и раздразнен скалп. Има ли ли сте някога алергична реакция след боядисване и при временни татуировки?

Как се прави тест  за алергия на кожата:
Махнете обеците си. Зад ухото използвайте памучен тампон напоен със оцветяващата смес, достатъчна за да покрие площ с размерите на стотинка. Повторете два или три пъти, като изчаквате да изсъхне преди следващото нанасяне. Оставете за 48 часа без да измивате, покривате или докосвате. Ако през този период, забележите някакви необичайни реакции, като сърбеж, зачервяване или подуване в зоната, в която е нанесен продукта не го прилагайте.

Специални предпазни мерки:
В случай на реакция по време на прилагане, като смъдене, възпаление, обрив или парене на скалпа, изплакнете веднага и прекратете използването. Ако имате задух, незабавно потърсете помощ. Преди боядисване на косата се консултирайте с лекар.
Ако по време на дните след нанасяне, сърбежът, зачервяването, петната по скалпа, подуването на очите и/или лицето продължат е препоръчително да се консултирате с лекар. Да се съхранява на места недостъпни за деца. Избягвайте контакт с кожата и очите. Да не се използва за боядисване на мигли и вежди. Изплакнете незабавно ако продуктът попадне в контакт с тях. Ако носите контактни лещи, ги извадете преди изплакване. Използвайте ръкавиците, които са в картонената кутия. Изплакнете добре косата след прилагането. Подготовката и нанасянето трябва да се провежда в добре проветрено помещение. Да не се вдишват и поглъщат изпаренията. За всички въпроси, свързани с Вашата чувствителност, се консултирайте с Вашия лекар. Не използвайте боята върху брада и мустаци или за някаква друга цел освен освен боядисване на косата. Избягвайте всякакъв допир с кожата. Изчакайте най-малко 2 седмици след боядисването, за да къдрите или изправяте косата. Не използвайте ако косата Ви е оцветявана с кана или с друг прогресивен цвят.

Следвайте листовката с инструкции.

За марката L’Oréal Paris

Козметика L´Oréal Paris | L´Oréal Paris е с голяма вероятност най известната френска и световна марка на козметика. Нейната история се пише от 1907, когато младият хемик Eugéne Schueller открива препарат за оцветяване на коса. Този продукт който отначало небил много интересен дава импулс за много други тестове в хиляди лаборатории които идват с подобрени и все нови продукти.  L´Oréal Paris разширява своите центрове из няколко световни големи градове. Днес може да си представиме под марката L´Oréal Paris кремове за тяло, продукти за коса, парфюми но също така и макиажи и други продукти.