Boucheron La Collection Santal de Kandy парфюмна вода унисекс

Boucheron La Collection Santal de Kandy парфюмна вода унисекс
Boucheron La Collection Santal de Kandy парфюмна вода унисекс
125 мл.
229,10лв.

Код: BCH01662 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
понеделник 28.06.2021 г.
Лично получаване
понеделник 28.06.2021 г.

Описание Boucheron La Collection Santal de Kandy
Състав

Пренесете се в древния синхалски град Канди, някогашно седалище на крале. Със своите дървесни и цветни ухания, допълнени от интензивни подправки, парфюмната вода Boucheron La Collection Santal de Kandy ще ви напомни за това свято място, обградено от планини и гори.

  • цветно-дървесен аромат
  • част от серията La Collection, вдъхновена от ловците на съкровища
  • унисекс аромат – за мъже и жени

Съставки на аромата
Интензивното подправъчно начало на аромата Boucheron La Collection Santal de Kandy се доверява на нотки на кардамон и черен пипер. Те са следвани от леки и нежни ухания на жасмин и виолетки. В пленителните дървесни базови нотки, които ще останат най-дълго върху кожата ви, ще усетите акордите на топъл кедър и сандалово дърво.

История на аромата
Уникалната серия аромати Boucheron La Collection разказва историите на ловците на съкровища Maison Boucheron, които от далечните си пътешествия носят не само най-скъпите камъни, но и много нови преживявания, познания и аромати. Тези незабравими спомени сега са заключени във величествени стъклени флакони.

Парфюмната вода Santal de Kandy е представена през 2018 година и напомня за красотата и атмосферата на едно от най-свещените за будизма места и последна столица на изчезналото Синхалско кралство – Канди.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
кардамон, черен пипер
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, теменуга
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
сандалово дърво, кедър
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Boucheron

Парфюми Boucheron | "Бушерон" е името на дизайнерската къща на франузина Фредерик Бушерон, който я основава през 1858 г. Неговите колекции са известни в света на бижутерията, където жъне успех. "Бушерон" добавя към своите колекции с бижута и парфюми, които печелят популярност през 1988 година. Флаконите се красят с модерна и прецизна обработка.

Оценка Boucheron La Collection Santal de Kandy