Bottega Veneta Illusione парфюмна вода за жени

4×
Bottega Veneta Illusione парфюмна вода за жени
Bottega Veneta Illusione парфюмна вода за жени
Промоции
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
215,00лв.

Спестете 12%
75 мл.
189,00лв.

Код: BTT00343 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Bottega Veneta Illusione
Състав

Изживейте малко по-истинско мечтание и малко по-замечтана реалност. Парфюмната вода Bottega Veneta Illusione притежава тази сила. Ароматът мигновено размива границата между сън и реалност, за да може да изпитате приятно усещане за опиянение.

  • истински женствен цветно-дървесен аромат
  • за чувствената и елегантна жена
  • дует с мъжката тоалетна вода Bottega Veneta Illusione

Съставки на аромата
Още в самото началото парфюмната вода привлича с нотките си на елегантен бергамот и сочни плодове на черен касис. В сърцевинните нотки се усеща сладостта на смокинята, в съпровод от портокалов цвят. Съблазнителната ароматна композиция е завършена от опияняващи нотки на маслиново дърво, в съвършена симбиоза с тонка боб със сладко-топъл характер.

История на аромата
С аромата си Illusione Bottega Veneta отново изпълва със смисъл думата „лукс“. Чувствената парфюмна вода е създадена като израз на непрекъсваната от никого сиеста край басейна, където единственото, което ще усетите, е топлият италиански бриз, който си играе с пяната на морската вода. Ароматът има и мъжки вариант, с него са елегантна италианска двойка.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, касис
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
портокалов цвят, смокиня
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
зърна от тонка, маслина
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Bottega Veneta

Италианската марка Bottega Veneta е прославена с традиционната занаятчийска изработка на продукти от ръчно преплетена кожа. От своето основаване през 1966 год. тя въвежда нов стандарт за лукс и почти половин век по-късно предлага своя първи аромат. Парфюмите Bottega Veneta са непреходни и предназначени за изключителни жени и смели мъже. Отличават се с най-ценните и най-фини съставки от цял свят, които създават дълготрайно впечатление. Дизайнът на флаконите следва традициите на венецианското стъкло, неговата вечна красота и изкусна семплост.

Bottega Veneta комбинира изпипана занаятчийска изработка с усъвършенствани иновации и гарантира, че всеки продукт е не само красив, но и съвършено функционален. Естетиката на Bottega Veneta е изискана, чувствена и изключително лична. Марката почита индивидуалността, позволява на притежателя да разкрие своята вътрешна сила и увереност. Тя привлича всички, умеещи да оценят уникалната, луксозна и изтънчена италианска мода.

Оценка Bottega Veneta Illusione4