Преминете към основното съдържание

Зелена боя за коса

Търсите истинска промяна? И сте достатъчно смели? Тогава вземете зелена боя за коса, която може да създаде невероятни оттенъци. На пръв поглед зеленото може да ви се стори твърде диво, но ако се престрашите и го изберете, няма да съжалявате.

Когато се комбинира с естествения ви цвят, зеленото може да придаде на косата ви ярко зелени или тюркоазени нюанси, но също така и тъмнозелени оттенъци, напомнящи тъмнокафяво със зелени отблясъци. За да може зеленият цвят да се задържи възможно най-дълго върху косата ви, използвайте продуктите за боядисани коси, които ще осигурят дълготраен цвят.

Не е необходимо изцяло да променяте цвета на косата си. пробвайте само с няколко кичура за леко освежаване. А ако сте блондинка, няма да има нужда да използвате и обезцветител за коса. Зеленото ще се хване идеално.

Искате да изпробвате зелената боя за коса?

Не сте сигурни, че зелената коса е за вас? Изпробвайте зелената боя за кратко. Само за една вечер. Кой знае, ако ви обсипят с комплименти, може да решите да използвате зелената боя и за по-дълго. За да се наслаждавате на зеления цвят само няколко дни е достатъчно да вземете зелен спрей за коса или друга отмиваща се боя за коса. Обещаваме, че зеленото ще ви хареса!

пълен текст скрий текста