Зелена боя за коса

Търсите истинска промяна? И сте достатъчно смели? Тогава вземете зелена боя за коса, която може да създаде невероятни оттенъци. На пръв поглед зеленото може да ви се стори твърде диво, но ако се престрашите и го изберете, няма да съжалявате.

 

Когато се комбинира с естествения ви цвят, зеленото може да придаде на косата ви ярко зелени или тюркоазени нюанси, но също така и тъмнозелени оттенъци, напомнящи тъмнокафяво със зелени отблясъци. За да може зеленият цвят да се задържи възможно най-дълго върху косата ви, използвайте продуктите за боядисани коси, които ще осигурят дълготраен цвят.

Не е необходимо изцяло да променяте цвета на косата си. пробвайте само с няколко кичура за леко освежаване. А ако сте блондинка, няма да има нужда да използвате и обезцветител за коса. Зеленото ще се хване идеално.

Искате да изпробвате зелената боя за коса?

Не сте сигурни, че зелената коса е за вас? Изпробвайте зелената боя за кратко. Само за една вечер. Кой знае, ако ви обсипят с комплименти, може да решите да използвате зелената боя и за по-дълго. За да се наслаждавате на зеления цвят само няколко дни е достатъчно да вземете зелен спрей за коса или друга отмиваща се боя за коса. Обещаваме, че зеленото ще ви хареса!

пълен текст скрий текста

Отвори филтъра Затвори филтъра

Ценови диапазон

до

Подаръци и промоции

Категория

Oценка

  •   1