Преминете към основното съдържание

Хубава боя за руса коса

Мечтаете за руса коса? Вземете боя за изрусяване! За вас избрахме широка гама бои за руси коси с редица уникални нюанси. От платинено русо, през пепеляво, та чак до тъмно русо – само трябва да изберете точния нюанс за пълна промяна, освежаване на естествения цвят или за покриване на първите бели коси.

На кого отива русата коса?

Изберете правилния нюанс Искрящата руса коса отива на всеки, който е бил рус като малък. А всеки сам може да намери подходящ нюанс на русото. Винаги вземайте предвид цвета на кожата и на очите, а ако се колебаете какъв цвят да изберете, се консултирайте със специалист. Така ще избегнете ненужното повторно боядисване на косата. Ако пък естественият ви цвят е тъмен, не забравяйте да се снабдите с обезцветител за коса.

Не търсите промяна, а само искате да освежите цвета на косата? Използвайте перманентна боя за руса коса в нюанс, подобен на вашия, или освежаваща маска за боядисване с пигмент, който, освен всичко друго, ще заздрави косата ви.

Не забравяйте да се погрижите за русата коса

Погрижете се за косата си с любов и внимателна грижа. Вземете шампоан за руса коса, който премахва нежеланите жълти тонове, научете как да се грижите за русата коса и се радвайте на здрава и красива коса!

пълен текст скрий текста