Biotherm Eau Vitaminée тоалетна вода за жени

Biotherm Eau Vitaminée тоалетна вода за жени
Biotherm Eau Vitaminée тоалетна вода за жени
Безплатна доставка
100 мл.
82,90лв.

Код: BIO0073 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 15.04.2021 г.
Еконт
четвъртък 15.04.2021 г.

Описание Biotherm Eau Vitaminée
Състав

Biotherm Eau Vitaminée Refreshing Mist е освежаващ аромат за ежедневна употреба, придаващ усещане за чистота. Неговата лекост и свежест ще ви зарадва не само през топлите летни дни. Свежите цитрусови нотки ще ви предоставят необходимата енергия, с която ще може да се зареждате през целия ден. 

 
При създаването на Eau Vitaminé, Biotherm заложил на свежите цитруси и природния аромат на фрезия. От тяхната комбинация възникна този уникален парфюм, подходящ за озаряване на ежедневието. Eau Vitaminée ще асоциира спомени за топли летни дни, тяхната свобода и свежест.  


Подходящо е парфюмът Biotherm Eau Vitaminéeда да се нанася върху измита и подсушена кърпа. Това усещане за свежест ще чувствате през целия ден. Eau Vitaminée е предназначен за жени, копнеещи за лек приятен аромат, който ще ги зареди с енергия за целия ден.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
портокал
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
фрезия, мускус
Вид аромат
Цитрусови, Цветни

За марката Biotherm

Biotherm е хармонично съзвучие на човека с природата. Потопете се в ухаещия свят на тази уникална козметика.

Марката Biotherm е вдъхновена от силата на термалните извори, минералите и други биоактивни вещества. Уникалният състав на нейните продукти черпи енергия от водата - природен елемент, стоящ в самия зародиш на живота.

Ефектите на природния извор в Пиренеите са известни от векове. Много хора вярват, че това е извор на вечната младост. През 50-те години на миналия век е забелязано на повърхността на този извор специално вещество, чийто изключителни свойства доказват следващите изследвания на Dr. Jos Jullien (д-р Джош Жулиен). Той съчетава своите познания с опита на козметичния специалист Janine Marissal (Жанин Марисал) и съвместно полагат основите на марката Biotherm.

Водата има уникална биологична характеристика при оптимално съприкосновение с кожата на човека и при това изключителна способност да я регенерира и предпазва. Biotherm днес представлява една от най-качествените грижи за лицето и кожата, както и свежи и очарователни аромати с естествени акценти. Освежете се със силата на водата!

Оценка Biotherm Eau Vitaminée