Biotherm Eau Fusion тоалетна вода за жени

Biotherm Eau Fusion тоалетна вода за жени
Biotherm Eau Fusion тоалетна вода за жени
100 мл.
74,00лв.

Код: BIO05205 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
още утре четвъртък 22.04.2021 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 22.04.2021 г.

Описание Biotherm Eau Fusion
Състав

Нека ви обгърне озаряващо позитивна аура. Дамската тоалетна вода Biotherm Eau Fusion ще ви осигури нова освежаваща енергия. Кристално чистата композиция от аромати носи уникално съчетание на цитруси, дърво и турмалинов прах, които спомагат за възстановяването на кожата ви и я оставят ослепително блестяща.

  • освежаващ ревитализиращ аромат
  • създава перфектна хармония между тялото и ума
  • съдържа турмалинов прах

Съставки на аромата
Необичайният поток от естествена свежест във връхните нотки е осигурен от натуралните цитрусови масла, които мигновено стимулират ума ви. В средните нотки се крие уникален минерален акорд, създаден от частици рядък турмалинов прах. Базовите нотки на аромата Biotherm Eau Fusion са завладяващо дървесни.
Разклащайте добре флакона на парфюма преди употреба за равномерно разпределение на минералните частици.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
цитруси
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
минерали
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
дървесни тонове
Вид аромат
Цитрусови, Дървесни

За марката Biotherm

Biotherm е хармонично съзвучие на човека с природата. Потопете се в ухаещия свят на тази уникална козметика.

Марката Biotherm е вдъхновена от силата на термалните извори, минералите и други биоактивни вещества. Уникалният състав на нейните продукти черпи енергия от водата - природен елемент, стоящ в самия зародиш на живота.

Ефектите на природния извор в Пиренеите са известни от векове. Много хора вярват, че това е извор на вечната младост. През 50-те години на миналия век е забелязано на повърхността на този извор специално вещество, чийто изключителни свойства доказват следващите изследвания на Dr. Jos Jullien (д-р Джош Жулиен). Той съчетава своите познания с опита на козметичния специалист Janine Marissal (Жанин Марисал) и съвместно полагат основите на марката Biotherm.

Водата има уникална биологична характеристика при оптимално съприкосновение с кожата на човека и при това изключителна способност да я регенерира и предпазва. Biotherm днес представлява една от най-качествените грижи за лицето и кожата, както и свежи и очарователни аромати с естествени акценти. Освежете се със силата на водата!

Оценка Biotherm Eau Fusion