Bione CosmeticsDeo Krystal минерален дезодорант

Bione Cosmetics Deo Krystal минерален дезодорант
Bione Cosmetics Deo Krystal минерален дезодорант
Препоръчителна цена на дребно
12,80лв.

Спестете 10%
120 гр.
11,50лв.

Код: BCO00925 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 21.09.2021 г.
Лично получаване
вторник 21.09.2021 г.

Описание Bione Cosmetics Deo Krystal
Характеристика

Антиперспирантът Bione Cosmetics Deo Krystal оптимално абсорбира потта и неутрализира миризмата. Придава ви усещане за свежест и чистота.

Характеристики:

  • придава дълговременно усещане за комфорт и чистота
  • предпазва от неприятната миризма
  • не оставя петна върху облеклото
  • ефективно предпазва от изпотяване

Състав:

  • без парфюм

Начин на употреба:
Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня. Подходящ за всекидневна употреба.

Характеристика

Вид опаковка
други
Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Bione Cosmetics

Марката Bione Cosmetics принадлежи към портфолиото на чешката компания Drogerex, която се занимава с производството, продажбата и дистрибуцията на козметика и дрогерийни стоки. Bione Cosmetics следва мотото си „силата е в простота“. В състава на нейните шампоани, кремове, душ-гелове, млека за тяло и др. , няма да откриете остатъчни съставки. Акцентира се върху функционалността, а не количеството.
Специално внимание заслужават продуктите , обозначени като „БИО“, които не съдържат силикони, парабени, алкилфеноли, петролни деривати или други потенциално вредни вещества. Поради този факт, козметиката може да се използва и от хора, страдащи от различни дерматологични проблеми.
Продуктите Bione Cosmetics са разработени на базата на най-новите научни познания и преди обявяването им на пазара, преминават през строги тестове за контрол( но никога върху животни). Натуралната козметика Bione Cosmetics е ефективна, безопасна и не на последно място щадяща към околната среда. Закупуването й също няма да съсипе вашия бюджет.
Марката Bione Cosmetics със сигурност ще се хареса на всички, които искат да допринесат за опазването на околната среда и търсят качество на разумна цена

Оценка Bione Cosmetics Deo Krystal