Bione Cosmetics Deo Krystalминерален дезодорант

Bione Cosmetics Deo Krystal минерален дезодорант
Bione Cosmetics Deo Krystal минерален дезодорант
120 гр.
9,40лв.

Код: BCO00925 | В наличност
1
СПИДИ
петък 25.09.2020 г.
Лично получаване
петък 25.09.2020 г.

Описание на продукта Bione Cosmetics Deo Krystal
Характеристика

Антиперспирантът Bione Cosmetics Deo Krystal оптимално абсорбира потта и неутрализира миризмата. Придава ви усещане за свежест и чистота.

Характеристики:

  • придава дълговременно усещане за комфорт и чистота
  • предпазва от неприятната миризма
  • не оставя петна върху облеклото
  • ефективно предпазва от изпотяване

Състав:

  • без парфюм

Начин на употреба:
Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня. Подходящ за всекидневна употреба.

Характеристика

Вид опаковка
други
Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Bione Cosmetics

p>Марката Bione Cosmetics принадлежи към портфолиото на чешката компания Drogerex, която се занимава с производството, продажбата и дистрибуцията на козметика и дрогерийни стоки. Bione Cosmetics следва мотото си „силата е в простота“. В състава на нейните шампоани, кремове, душ-гелове, млека за тяло и др. , няма да откриете остатъчни съставки. Акцентира се върху функционалността, а не количеството.
Специално внимание заслужават продуктите , обозначени като „БИО“, които не съдържат силикони, парабени, алкилфеноли, петролни деривати или други потенциално вредни вещества. Поради този факт, козметиката може да се използва и от хора, страдащи от различни дерматологични проблеми.
Продуктите Bione Cosmetics са разработени на базата на най-новите научни познания и преди обявяването им на пазара, преминават през строги тестове за контрол( но никога върху животни). Натуралната козметика Bione Cosmetics е ефективна, безопасна и не на последно място щадяща към околната среда. Закупуването й също няма да съсипе вашия бюджет.
Марката Bione Cosmetics със сигурност ще се хареса на всички, които искат да допринесат за опазването на околната среда и търсят качество на разумна цена

Оценка Bione Cosmetics Deo Krystal