Benefit24-Hour Brow Setter дълготраен гел за вежди

Benefit 24-Hour Brow Setter дълготраен гел за вежди
Benefit 24-Hour Brow Setter дълготраен гел за вежди
7 мл.
41,15лв.

Код: BNF01027 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
вторник 3.08.2021 г.
Лично получаване
вторник 3.08.2021 г.

Описание Benefit 24-Hour Brow Setter
Характеристика

Оформя, фиксира и укротява веждите до 24 часа. Дълготрайният гел за вежди Benefit 24hr Brow Setter Gel се грижи за това, веждите ви да подчертаят красотата на лицето ви. Осигурява невидима фиксация, удължава издържливостта на молива или сенките за вежди, покрива страхотно и в същото време е еластичен.

Достатъчни са няколко движения с четката и можете да се гмурвате във водовъртежа на големия град, за да се насладите на 24-часово препускане с перфектно оформени вежди.

Характеристики:

  • фиксира веждите за 24 часа
  • оформя веждите, осигурява перфектна форма
  • удължава издържливостта на молива или сенките за вежди
  • нанася се лесно и съхне бързо
  • издържа страхотно, а в същото време е еластичен
  • изглежда максимално естествено
  • четчица с 2 типа влакна
  • не се бели

Начин за нанасяне:
Със страната на четката с по-дългите влакна нанесете гела върху веждите – от корените до краищата. Използвайте страната с по-късите влакна за дооформяне на веждите. Можете да използвате гела както заедно с молив или сенки, така и самостоятелно.

Характеристика

Цветове бои за коса
Прозрачен

За марката Benefit

През 1976 г. бившите модели, сестрите Джийн и Джейн Форд, основават козметичната марка Benefit Cosmetics, чиято цел е усмивка върху лицето на всяка жена. Те създават заедно първите и единствени „fake its“ в света – бързи и страхотни козметични хитрини в креативни опаковки със забавни названия, които решават всеки проблем с красотата.

Сега момичетата по целия свят могат да се преструват на когото и каквото и да било – докато желанието им не се сбъдне наистина. Това е лесно постижимо с козметиката Benefit и култовите бестселъри, като течния руж Benetint, спиралата Benefit BADgal BANG, фон дьо тена Benefit Hello Happy, основата за грим Benefit POREfessional, бронзанта Benefit Hoola Bronzer, коректора Benefit Boi-ing или молива за вежди Benefit Precisely, My Brow Pencil и гела за вежди Benefit Gimme Brow+.

И черешката на тортата… Benefit е специалист номер едно в света* по перфектни вежди, които са гордостта на лицето ви. Козметиката Benefit решава проблемите на веждите по целия свят и вече повече от 40 години разтърсва козметичната промишленост.

*(януари – декември 2019 в САЩ, Великобритания, Европа, Корея и Китай)

Оценка Benefit 24-Hour Brow Setter