AvonTrue Colour мляко за почистване на грим за очи

1×
Avon True Colour мляко за почистване на грим за очи
Avon True Colour мляко за почистване на грим за очи
Безплатна доставка
150 мл.
5,30лв.

Код: AVO4671 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 9.08.2021 г.
Лично получаване
понеделник 9.08.2021 г.

Описание Avon True Colour
Характеристика

Продуктът за премахване на грим Avon True Colour ви осигурява перфектно и внимателно отстраняване на грима дори и в зоните около очите.

Характеристики:

  • грижливо премахва всички видове очен грим
  • предотвратява раздразнение на лицето
  • дерматологично тествано
  • офталмологично тествано

Състав:

  • продуктът е хипоалергенен
  • без алкохол

Начин на употреба:
Леко и без търкане отстранете грима и другите нечистотии.

Характеристика

Консистенция
тоалетно мляко
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon True Colour1