Avon Summer White Sunset тоалетна вода за жени

2×
Avon Summer White Sunset тоалетна вода за жени
Avon Summer White Sunset тоалетна вода за жени
50 мл.
8,90лв.

Код: AVO1041 | В наличност

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

1
Подарък за вас
Можете да изберете плажна чанта или стъклена бутилка за вода безплатно от кошницата, при направена поръчка над 90 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
още утре вторник 27.07.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 27.07.2021 г.

Описание Avon Summer White Sunset
Състав

Avon Summer White Sunset е флорално-ориентален дамски аромат, който ще ви погали душата също като лъчите на летния залез на слънцето.  Парфюмът е подходящ за всички романтични модерни жени, които обичат да се обгръщат с красиви вещи и обичат да мечтаят. Старателно подбраните есенции на аромата Summer White Sunset ще ви загреят при сърцето и ще подчертаят вашата страст.

Дамският аромат Avon Summer White Sunset  ще ви впечатли още от първото му усещане! Очарователният аромат на пленителна бреза ще събуди у вас усещане пълно с емоции и нежност. Прелестният лотосов цвят ще ви обвие в крехките си нотки и ще подчертае естествената ви красота. Контрастните пикантни есенции на уникален пипер създават приятно топло впечатление, асоцииращо топла лятна вечер и роматнична разходка край брега. Този изключителен дамски парфюм от Avon е специално създаден за целодневнa употреба.  Есенциите му ще ви припомнят през цялата година красотата на лятото.


Бъдете себе си и разкрийте на света романтичната си същност с ексклузивния дамски аромат Avon Summer White Sunset! Парфюмът ще е приятен не само на вас, но и на всеки, който го усети. Бъдете за всички около вас неустоими и си припомнете летните приключения винаги, когато пожелаете! Оставете се да ви унасят страстните нотки на аромата Summer White Sunset и същевременно се насладете на уникалното лятно спокойствие!

Състав

композиция
лотос, бреза, розов пипер
Вид аромат
Цветни

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Summer White Sunset1