Avon Rare Pearls парфюмна вода за жени

11×
Avon Rare Pearls парфюмна вода за жени
Avon Rare Pearls парфюмна вода за жени
Промоции
50 мл.
13,90лв.

Код: AVO0057 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Avon Rare Pearls
Състав

Предпочитате сладки, но все пак свежи аромати? Дамската парфюмна вода Avon Rare Pearls ще ви очарова с уникалната си ароматна композиция и ще пробуди у вас копнеж да откривате нови неща. Повдигнете самочувствието си и излезте от комфортния си аромат с това чувствено ухание.

  • цветен аромат
  • за всяка жена, която иска да се чувства уникална
  • за всеки ден

Съставки на аромата
Още в увода ще завладее сетивата ви сладкият аромат на слива и мед, която се преплита със стипчив черен пипер. След това на преден план излиза прекрасният аромат на магнолия. За перфектното изживяване за сетивата ще се погрижи комбинацията от земно пачули и сандалово дърво.

История на аромата
Дамската парфюмна вода Avon Rare Pearls, която дава на жените по целия свят чар и чувственост е на пазара от 2004 г. Ароматът се крие в елегантен флакон, който лесно се събира във всяка дамска чанта и така любимият ви аромат може винаги да ви е под ръка.

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца.

Запалим.

Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Вид аромат
Цветни

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Rare Pearls11