Avon Planet Spa Perfectly Purifying

крем за тяло с минерали от Мъртво море

1×
Avon Planet Spa Perfectly Purifying крем за тяло  с минерали от Мъртво море
200 мл.

Код: AVO0136 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

Avon Planet Spa Perfectly Purifying
200 мл.

Проследяване на наличността на стока

Информация за козметиката Avon Planet Spa Perfectly Purifying

Описание:

Поглезете тялото и сетивата си с луксозния крем Avon Planet Spa. Перфектно се грижи за вашата кожа, гарантира й прекрасна еластичност и хидратация. Интензивно подхранва и подобрява цялостния вид на вашата кожа. Носи й приятно освежение до цели 24 ч. Леката текстура лесно се нанася и разнася по кожата. Бързо се абсорбира , не оставя никакъв мазен филм. Невероятно успокоява сухата и раздразнена кожа. Специалният състав съдържа и минерали от Мъртво море. Детоксикиращият ритуал с крема за тяло Avon Planet Spa оставя вашата кожа перфектно овлажнена и кадифено мека.

Ефекти:

• омекотява

• интензивно хидратира

• подхранва

• освежава

• успокоява раздразнената кожа

• бързо се абсорбира

Състав:

• минерали от Мъртво море – почистват, отстраняват мъртвите кожни клетки

Тип кожа:

Подходящ за всички типове кожа.

Начин на употреба:

Нанесете според необходимостта на чиста и подсушена кожа. Втрийте с нежни движения, оставете да попие.

Характеристика

Тип на кожата
за всички типове кожа

За марката Avon

Avon парфюми и любимата Avon козметика - легенда сред козметичните компании. Avon е водеща глобална компания за красота. Принадлежи към най-големите в областта на директните продажби - нейните продукти са продавани от повече от шест милиона независими представители в повече от сто страни. Широката гама продукти Avon включва декоративна козметика за лице, парфюми, мода и битови аксесоари.
Както е известно, в началото на историята си марката се появила в култовия филм на Тим Бъртън „Едуард ножиците“, където Дейвид МакКонъл се явява като пътуващ продавач на книги . В края на 19-ти век Дейвид започва да добавя към книгите малък ухаещ подарък, и понеже интересът към неговите аромати бързо нараствал повече, отколкото към книгите, той основал собствена козметична компания California Perfume Company. 
Поредицата продукти, носещи името на родното място на любимия на МакКонъл автор Уилям Шекспир, Стратфорд на Ейвън, е предложена на пазара през 1929 г., и е била толкова популярна, че през 1939 г. компанията променя официално наименованието си на Avon Product Inc.
Идеята за главния начин на продажба на продуктите Avon е убеждението, което е първоначално представено именно от Дейвид МакКонъл, че за директните продажби най-важен е личният контакт. Първата „Avon Lady“ била госпожа P. F. Е. Олби, която е станала една от първите жени, получила възможност за финансова независимост.
И до днес Avon Cosmetics изпълнява своя ангажимент, да предоставя на жените не само възможност за неограничена печалба, но и грижа за тяхното здраве и защита на техните права. Затова Avon интензивно участва в благотворителни проекти, насочени срещу рака на гърдата и домашното насилие. Като част от социалната съзнателност марката се ангажира също в екологията и обновяването на дъждовните гори, и като една от първите големи козметични компании, още преди повече от 20 години тя приключи тестването на продукти върху животните.
Сред най-известните продукти на компанията AVON са ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft и Advance Techniques. Широката гама декоративна козметика, продукти за грижа за лицето, аромати и други продукти за красота и комфорт се разработват в Центъра за изследвания и развитие в щата Ню Йорк, чиито служители са експерти в областта на биохимията, микробиологията, токсикологията, дерматологията и клиничното тестване.
Avon се стреми да направи живота по-красив. Изберете си грим, парфюми и различни козметични продукти на notino.cz на чудесни цени.