Avon Planet Spa Heavenly Hydrationхидратираща и подхранваща маска

Avon Planet Spa Heavenly Hydration хидратираща и подхранваща маска
Avon Planet Spa Heavenly Hydration хидратираща и подхранваща маска
75 мл.

Код: AVO0232 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Avon Planet Spa Heavenly Hydration
Характеристика

Описание:
Avon Planet Spa Mediterranean Olive Oil Hydrating Face Mask е хидратираща маска за лице с екстракти от зехтин.  Осигурява на кожата необходимата хидратация. Участва при регенериращите процеси, омекотява и успокоява кожата. Има лек състав, който бързо попива. Не оставя мастен слой. Благодарение на екстрактите от маслинови  листа кожата Ви е защитена срещу неблагоприятни въздействия на околната средата.


Ефекти:

  • осигурява на кожата необходимата хидратация
  • омекотява и успокоява
  •   не оставя мазен слой
  • предпазва от неблагоприятни влияния на околната средата


Състав:

  • екстракти от маслинови листа  - спомагат за омекотяване на кожата, придават необходимата хидратация


Вид кожа:
Подходящо за всички видове кожа.


Начин на нанасяне:
Нанесете на почистена кожа. Оставете да действа 20 минути и след това изплакнете обилно с вода.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
Хидратация, подхранване

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Planet Spa Heavenly Hydration