AvonMark блясък за хидратация и обем на устните

2×
Avon Mark блясък за хидратация и обем на устните
Avon Mark блясък за хидратация и обем на устните
Препоръчителна цена на дребно
15,45лв.

Спестете 63%
цвят Plumping Pearl 7 мл.
5,60лв.

В наличност | Код: AVO4841
1
Еконт
петък 3.12.2021 г.
Лично получаване
вторник 7.12.2021 г.

Гланцът за устни Avon Mark гарантира красив вид на вашите устни.

Характеристики:

  • придава по-голям обем на устните
  • блести
  • дълготраен ефект

Начин на употреба:
Нанесете достатъчно количество от гланца за устни за незабавен ефект и по-голям обем.

Характеристика

Цвят
Прозрачен
Ефект
бляскав, хидратираща

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.