Avon Incandessence парфюмна вода за жени

2×
Avon Incandessence парфюмна вода за жени
Avon Incandessence парфюмна вода за жени
Промоции
30 мл.
7,80лв.

Код: AVO0028 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 8.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 8.03.2021 г.

Информация за парфюма Avon Incandessence
Състав

Avon Incandessence е свеж и сладък аромат. Този парфюм е идеален за пролетта, но и за топлите дни пре лятото.

Ароматът Incandessence добавя неустоим цветен характер особено в неговото сърце.Значително внимание предизвикават лилията, розите и красивите мимози. В състава присъстват и есенции от мускус и дърво. Всички тези тонове дават леко пикантно и топло усещане.

Парфюмът е смесица от цветя и пикантни нотки. Той улавя атмосферата на пролетни цветя и топлина. Incandessence е подходящ за жени, които обичат естествената красота, нежността и романтиката.

Подобно на други парфюми от Avon и Incandessence е подходящ за всекидневна употреба. Той е отличен както за разходки навън в слънчево време, така и за свободното време.

Състав

композиция
роза, тиково дърво, бергамот
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Incandessence2