AvonFoot Works Pineapple and Tea Tree спрей за крака с витамин Е

Avon Foot Works Pineapple and Tea Tree спрей за крака  с витамин Е
Avon Foot Works Pineapple and Tea Tree спрей за крака  с витамин Е
100 мл.

Код: AVO08620 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.

Описание Avon Foot Works Pineapple and Tea Tree
Характеристика

Спреят за крака Avon Foot Works Pineapple and Tea Treeизбавя от неприятната миризма и други негативни последици в резултат от прекомерното потене.

Характеристики:

  • ароматизира краката и обувките
  • потиска неприятната миризма на крака
  • освежава и придава приятно усещане за чистота
  • създава усещане за комфорт

Начин на употреба:
Напръскайте необходимото количество от продукта по краката и между пръстите.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Foot Works Pineapple and Tea Tree