Avon Foot Works Pineapple and Tea Tree спрей за крака с витамин Е

Avon Foot Works Pineapple and Tea Tree спрей за крака  с витамин Е
Avon Foot Works Pineapple and Tea Tree спрей за крака  с витамин Е
100 мл.
5,90лв.

Код: AVO08620 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
още утре сряда 21.04.2021 г.
Лично получаване
още утре сряда 21.04.2021 г.

Описание Avon Foot Works Pineapple and Tea Tree
Характеристика

Спреят за крака Avon Foot Works Pineapple and Tea Treeизбавя от неприятната миризма и други негативни последици в резултат от прекомерното потене.

Характеристики:

  • ароматизира краката и обувките
  • потиска неприятната миризма на крака
  • освежава и придава приятно усещане за чистота
  • създава усещане за комфорт

Начин на употреба:
Напръскайте необходимото количество от продукта по краката и между пръстите.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Foot Works Pineapple and Tea Tree