Avon Far Away рол- он против изпотяване за жени

Avon Far Away рол- он против изпотяване за жени
Avon Far Away рол- он против изпотяване за жени
50 мл.
4,20лв.

Код: AVO0092 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 28.06.2021 г.
Лично получаване
понеделник 28.06.2021 г.

Описание Avon Far Away
Състав

Къде бихте искали да сте сега вие? В изпълненото с екзотика Таити, на остров Мадагаскар или в далечна Индия? Дамската тоалетна вода Avon Far Away ще сбъдне всички ваши мечти. Достатъчно е само да затворите очи и да тръгнете по упоителната пътека от аромати на жасмин, фрезия и ванилия, която ще ви отведе в страната на мечтите ви.

  • упоителен цветен аромат с ориенталски привкус
  • идеална предимно за вечерни поводи
  • представена през 1994 г.

Съставки на аромата
Още първото вдъхване ще ви пренесе в далечни страни благодарение на комбинация от тонове, която се разгръща с леко сладникава фрезия и праскова. След като уводните акорди постепенно утихнат, още красавици от света на цветята идват да зарадват сетивата ви. Предвожда ги жасминът, който наричат крал на цветята и който ще ви обезоръжи с интензивния си аромат. Дългият сладко-сгряващ финал, в който доминира ванилията, ще спечели не само вашето сърце, но и сърцата на хората около вас.

История на аромата
Още самият флакон с овална форма, двуцветна капачка и задължителния черен пискюл издава ориенталското съдържание на аромата Avon Far Away. За годините на съществуването си той вече се е превърнал в легенда и един от най-добрите аромати на марката Avon. Това само доказва колко непреходна е тази тоалетна вода и колко високо ценена е от жените.

Състав

Вид опаковка
рол он
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Far Away