Avon Advance Techniques Supreme Oils двоен серум За коса

Avon Advance Techniques Supreme Oils двоен серум За коса
Avon Advance Techniques Supreme Oils двоен серум За коса
100 мл.

Код: AVO08921 | Този продукт не е в наличност

Описание Avon Advance Techniques Supreme Oils
Характеристика

Поглезете касата си с луксозна грижа. Класическото олио за коса на Avon Advance Techniques Supreme Oils ще я направи копринена, мека и блестяща.

Характеристики:

  • придава блясък на косата
  • подхранва косата в дълбочина
  • предотвратява накъсването на косата
  • предотвратява цъфтенето на краищата

Начин на употреба:
Нанесете върху суха коса, предимно по дължината и краищата.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Вид масло
бадемово, други растителни масла
Ефект
Хидратация, Блясък и мекота, Предотвратяване на цъфтежите, подхранване
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Advance Techniques Supreme Oils