Artdeco Sharpener Soft Liner острилка за козметика с двойни остриета

Artdeco Sharpener Soft Liner острилка за козметика с двойни остриета
Artdeco Sharpener Soft Liner острилка за козметика с двойни остриета
Препоръчителна цена на дребно
8,00лв.

Спестете 11%
острилка за козметика с двойни остриета
7,10лв.

Код: ART2250 | В наличност
1
СПИДИ
още утре вторник 2.03.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 2.03.2021 г.

Описание на продукта Artdeco Sharpener Soft Liner

Острилката Artdeco с двойни остриета лесно и ефективно заостря изтъпените върхове на козметичните моливи и вие отново можете да се гримирате с прецизна точност.

Характеристики:

  • благодарение на двойните остриета се справя с всеки молив
  • предотвратява чупенето на моливите
  • има практично отделение за отрезите
  • лесно се почиства

Начин на употреба:
Вкарайте молива в острилката и въртете, докато не достигнете желаната острота на върха. След изваждане на молива отворете прозрачното отделение и изсипете отрезите. Острилката е предназначена единствено за козметични моливи.

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Sharpener Soft Liner