ArtdecoPerfect Brows Tweezers пинсета

1×
Artdeco Perfect Brows Tweezers пинсета
Artdeco Perfect Brows Tweezers пинсета
Препоръчителна цена на дребно
16,00лв.

Спестете 12%
28210
14,00лв.

В наличност | Код: ART3222
1
Еконт
още утре вторник 30.11.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 30.11.2021 г.

Пинсетата за вежди Artdeco Scandalous Eyes Perfect Brow позволява бързо и прецизно оформяне на веждите за безупречен и естествен вид.

Характеристики:

  • повърхността не се плъзга и улеснява държането
  • остро скосените върхове позволяват захващане и на малки косъмчета

Материал:

  • 100% стомана – не ръждясва и лесно се поддържа

Начин на употреба:
Със скосените върхове захванете косъмче на веждите и изтеглете срещу посоката на растежа.
Редовно почиствайте пинсетата. Препоръчваме редовна дезинфекция на върховете.

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.