Artdeco Perfect Brows Tweezers пинсета

1×
Artdeco Perfect Brows Tweezers пинсета
Artdeco Perfect Brows Tweezers пинсета
28210
14,40лв.

Код: ART3222 | В наличност
1
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.
СПИДИ
понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 26.02.2021 г.

Описание на продукта Artdeco Perfect Brows Tweezers

Пинсетата за вежди Artdeco Scandalous Eyes Perfect Brow позволява бързо и прецизно оформяне на веждите за безупречен и естествен вид.

Характеристики:

  • повърхността не се плъзга и улеснява държането
  • остро скосените върхове позволяват захващане и на малки косъмчета

Материал:

  • 100% стомана – не ръждясва и лесно се поддържа

Начин на употреба:
Със скосените върхове захванете косъмче на веждите и изтеглете срещу посоката на растежа.
Редовно почиствайте пинсетата. Препоръчваме редовна дезинфекция на върховете.

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Perfect Brows Tweezers1