Artdeco Mineral Lip Styler минерален молив за устни

Artdeco Mineral Lip Styler минерален молив за устни
Artdeco Mineral Lip Styler минерален молив за устни
Препоръчителна цена на дребно
18,00лв.

Спестете 26%
цвят 336.18 mineral english rose 0.4 гр.
13,20лв.

Код: ART03816 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
петък 14.05.2021 г.
Лично получаване
петък 14.05.2021 г.

Описание Artdeco Mineral Lip Styler
Характеристика

Моливът за устни Artdeco Mineral Lip Styler предотвратява нежеланото размазване на червилото и позволява оформяне на перфектна форма на устните.

Характеристики:

  • идеално описва и изразява устните
  • придава на устните чувствен обем

Начин на употреба:
Означете с молива контура на устните, после нанесете червило или гланц за устни.

Характеристика

Цвят
червен
Активни вещества
хиалуронова киселина

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Mineral Lip Styler