Artdeco Fixing Powder прозрачна пудра с апликатор

Artdeco Fixing Powder прозрачна пудра  с апликатор
Artdeco Fixing Powder прозрачна пудра  с апликатор
Препоръчителна цена на дребно
26,00лв.

Спестете 25%
10 гр.
19,40лв.

Код: ART2262 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 8.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 8.03.2021 г.

Описание на продукта Artdeco Fixing Powder

Удължете издържливостта и безупречния вид на своя грим до максимум. Прозрачната пудра Artdeco идеално фиксира основа, фон дьо тен, коректор и дори червило, с което осигурява тяхната устойчивост.

Характеристики:

  • ефективно фиксира грима и го прави водоустойчив
  • ефикасно матира кожата и я прави кадифено мека
  • не създава по кожата очертания на петна и не подчертава сухите места
  • изключително фино смляна и с всестранна употреба

Начин на употреба:
Ако искате да постигнете екстра силна фиксация, нанесете на лицето по-плътен слой пудра. След 5-10 минути внимателно отстранете евентуалното излишно количество с помощта на четка или гъбичка. За обикновена фиксация или употреба върху червило използвайте само малко количество пудра.

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Fixing Powder