Artdeco Eyeshadow Palette палитра сенки за очи

Artdeco Eyeshadow Palette палитра сенки за очи
Artdeco Eyeshadow Palette палитра сенки за очи
цвят 2 Nude 30 гр.
Код: ART05585 | Този продукт не е в наличност

Описание Artdeco Eyeshadow Palette
Характеристика

Палитрата за грим за очи Artdeco Eyeshadow ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.

Характеристики:

  • лесно допълване на нюанса
  • за дневен и вечерен грим
  • бляскав и матов ефект
  • изразява очите

Състав:

  • огледалце

Начин на употреба:
Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.

Характеристика

Цвят
кафяв, златен, оранжев, безцветен
Ефект
матов, метален , с блестящи частици

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Eyeshadow Palette