Artdeco Soft Eye Liner Waterproof водоустойчив молив за очи

2×
Artdeco Soft Eye Liner Waterproof водоустойчив молив за очи
Artdeco Soft Eye Liner Waterproof водоустойчив молив за очи

Описание Artdeco Soft Eye Liner Waterproof
Характеристика

С молива за очи Artdeco Soft Eye Liner Waterproof постигате изразителност на всяка ваша визия! Кремообразната текстура на молива ви гарантира удобно и лесно нанасяне, а благодарение на водоустойчивия състав гримът издържа през целия ден.

Характеристики:

  • богато пигментиран и има висока покриваща способност
  • след засъхване става силно водоустойчив и не се размазва
  • позволява леко и прецизно прилагане
  • придава интензивност на погледа

Съставки:

  • витамин E – природен антиоксидант
  • без парфюми – подходящ и за чувствителни очи

Начин на употреба:
Прокарвайте линия по горния ред на миглите от вътрешния ъгъл на окото към външния. След това можете да разтриете до изчезване или да оставите да засъхне напълно без разтриване. За по-драматичен вид очертайте линия по горния и долния клепач на очите.

Характеристика

Цвят
черен
Активни вещества
витамин E
Ефект
водоустойчивост

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Soft Eye Liner Waterproof2