Artdeco Kajal Liner молив за очи

Artdeco Kajal Liner молив за очи
Artdeco Kajal Liner молив за очи
Препоръчителна цена на дребно
12,00лв.

Спестете 19%
цвят 22.02 Black 1.1 гр.
9,70лв.

Код: ART1508 | В наличност
1
СПИДИ
още утре сряда 12.05.2021 г.
Лично получаване
още утре сряда 12.05.2021 г.

Описание Artdeco Kajal Liner
Характеристика

Моливът за очи тип каял Artdeco Kajal Liner има особено мека гел текстура и затова е идеален избор за грим, ако имате чувствителни очи или носите контактни лещи.

Характеристики:

  • не се размазва и има дълготрайна издръжливост
  • въздейства благоприятно против стареене на кожата
  • мекият, но прецизен връх не дразни очите и не дърпа чувствителната кожа около очите
  • кремообразната текстура лесно се нанася и чудесно прилепва към клепача

Съставки:

  • натурални антиоксиданти
  • не съдържа консерванти и минерални масла

Начин за нанасяне:
Приложете върха на молива към горния ред на миглите и прокарайте линия от вътрешния ъгъл на окото към външния. За интензивен и драматичен вид на очите очертайте линия и на долния ред на миглите или долната водна линия на окото.

Характеристика

Цвят
черен

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Kajal Liner