Artdeco Eye Designer Applicator дълготрайни сенки за очи в молив

Artdeco Eye Designer Applicator дълготрайни сенки за очи в молив
Artdeco Eye Designer Applicator дълготрайни сенки за очи в молив
дълготрайни сенки за очи в молив
20,90лв.

Код: ART1532 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Artdeco Eye Designer Applicator

Заедно с продукта, който купувате, трябва да закупите и сенки за очи Artdeco Refill Eye Designer.

Описание:
Artdeco Eye Designer Applicator с молив за едностранно прилагане, който е  предназначен за прилагане на сенки за очи Artdeco Refill Eye Designer. С проста технология значително ще улесни прилагането на сенките с няколко лесни движения. Гъбите на апликатора са направени от Rubicellu, която може лесно да се измива. Поради своята компактност и издръжливост сенките и молива, практически са удобни за пътуване и носене в чантата Ви.

Как да използвате:
Върху молива за нанасяне се завинтват сенките за очи Artdeco Eye Designer Refill. При следващото използване е достатъчно, само да се отвинтят сенките за очи и с помощта на молива за нанасяне ги нанесете върху клепача. 

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Eye Designer Applicator