Artdeco Eye Brow Stencil with Brush Applicator четка за вежди със шаблони

Artdeco Eye Brow Stencil with Brush Applicator четка за вежди със шаблони
Artdeco Eye Brow Stencil with Brush Applicator четка за вежди със шаблони
Препоръчителна цена на дребно
10,00лв.

Спестете 11%
четка за вежди със шаблони
8,80лв.

Код: ART3097 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 15.06.2021 г.
Лично получаване
вторник 15.06.2021 г.

Описание Artdeco Eye Brow Stencil with Brush Applicator

Комплектът четка за вежди с шаблони Artdeco Eye Brow значително ви помага при оформяне на веждите и се грижи за постигане на техния идеален вид.

Характеристики:

  • улеснява ежедневното оформяне на веждите, което е от ключово значение за целия грим
  • съдържа 5 шаблона за създаване на различни видове и форми на веждите
  • гарантира бърз и естествено изглеждащ резултат
  • четчицата гарантира равномерно нанасяне на сенките върху веждите

Начин на употреба:
Изберете шаблона, който най-точно съответства на веждите ви и го задръжте на място с помощта на палеца и показалеца. След това запълнете формата в шаблона с помощта на четчица с избраната пудра за вежди. Внимателно свалете, почистете шаблона и повторете на другата вежда след обръщане на шаблона.

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Eye Brow Stencil with Brush Applicator