Skip to main content

ArdellDuo лепило за изкуствени мигли Черно

Ardell Duo лепило за изкуствени мигли Черно
Ardell Duo лепило за изкуствени мигли Черно
14 гр.
25,00лв.

В наличност | Код: ARD02702
1
СПИДИ
понеделник 31.01.2022 г.
Лично получаване
понеделник 31.01.2022 г.

Мечтаете за мигли като на мигаща кукла? Лепилото за изкуствени мигли Ardell Duo ще ви помогне да се сдобиете с дълги и гъсти мигли за броени секунди. Можете да имате зашеметяващи, гъсти мигли винаги когато пожелаете. С помощта на лепилото ще можете да прикрепите изкуствените мигли точно до корените на своите естествени мигли без притеснения, че могат да се отлепят в течение на деня. След засъхване лепилото е прозрачно и никой няма да разбере, че сте подчертали красотата си с това приспособление.

Характеристики:

  • не дразни клепачите нито очите
  • придържа изкуствените мигли на клепача през целия ден
  • не уврежда естествените ви мигли
  • след като изсъхне, е напълно невидимо

Начин за нанасяне:
Нанесете малко количество лепило в основата на изкуствените мигли и внимателно ги залепете на клепача. Внимавайте изкуствените мигли да бъдат непосредствено до корените на истинските ви мигли. Така ще постигнете естествен вид и миглите няма да се отлепят.

Американската компания Ardell се специализира в производството на изкуствени мигли. Тя е създадена през 1971 г. от съпрузите Арнолд и Сайдъл Милър. Дебютният им продукт „Duralash Individual“ веднага спечелва огромна популярност, което води до разширяването на портфолиото й с още продукти. Днес,  Ardell принадлежи към най-успешните и най-популярните световни марки в този пазарен сегмент. Мотото на марката гласи : "за всяка жена, за всяко събитие, за всеки начин на живот." Сред предложенията на Ardell ще откриете лепящи мигли, снопчета мигли, моно мигли и много други различни стилове. По-голямата част от тях са направени от стерилизиран естествен косъм. Те са изключително ефектни, лесно се поставят и отстраняват. Внимание заслужават и практичните аксесоари- лепила, апликатори, четчици за вежди и други. Продуктите Ardell се характеризират с първокласно качество и разумни цени. Тяхната уникалност се потвърждава от факта, че ги използват редица холивудски знаменитости. Марката Ardell ще заинтригува всички , които искат да имат красив и незабравим подлед, всички капризни особи, които не се задоволяват с малко и всички онези, които копнеят да бъдат атрактивни за противоположния пол.