Annayake Undo Pour Homme

тоалетна вода за мъже 100 мл.

Annayake Undo Pour Homme тоалетна вода за мъже 100 мл.
Annayake Undo Pour Homme тоалетна вода за мъже 100 мл.
100 мл.

Код: ANN0010 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Изберете удивителен подарък в кошницата при поръчка над 80 лв.
Annayake Undo Pour Homme
100 мл.

Проследяване на наличността на стока

Информация за парфюма Annayake Undo Pour Homme

  • сладко пикантен аромат
  • за активен мъж
  • за обичайно носене, но и за специални поводи

Състав

глава
бергамот, лимон, мандаринка
сърце
индийско орехче, кориандър, лавандула, чай
база
кедър, лабданум, мускус, тютюн
Вид аромат
Дървесни, Пикантни

За марката Annayake

Annayake, водеща японска марка за мода, козметика и не на последно място парфюми, споделяща със западния свят своя изискан японски подход към живота. Марката е придобила популярност по целия свят сред най-взискателните клиенти, поставящи акцент върху прецизността, финеса и оригиналността.

Марката Annayake е основана през 1988 година, но корените й датират от много по назад в миналото. Подходът на марката за развитието на всички продукти в действителност носи белезите на уважение към хилядолетната традиция на японската прецизност. В същото време Annayake винаги взема под внимание промените в начина на живот и очакванията на своите клиенти, и козметиката, парфюмите и другите продукти са перфектно съчетание на най-доброто от древната култура с най-новите тенденции и практики.

Първият парфюм Annayake е предложен на пазара през 2000 г. и днес асортиментът на марката включва две дузини уникални и съвършено съчетани аромати за мъже и жени. Над ароматните композиции, представляващи атрактивна среща на Изтока със Запада, са работили реномирани дизайнери на аромати като Lucas Sieuzac (Лукас Сюзак), Emilie Bevierre Coppermann (Емили Бивиер Коперман), Christophe Raynaud (Кристоф Рейно) и Martine Pallix (Мартин Паликс).

Annayake означава цяло ново измерение на аромата, основан на опита от успешното присъствие в света на козметиката, обрисуващ концепцията „цялостна красота“.

Оценка Annayake Undo Pour Homme

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!